Aktivity POISON

Díky za upozornění na chybu.Nebýt Tommyho66 asi bych na ni ani nepřišel.Všichni to jeli a nastal problém,ale nikdo neinformoval.Kouknu na to a popřípadě opravím.Podle Tommyho66 stačí namísto odpojení dvou vozů,se kterými se jede dál,vzít s sebou jen jeden.

Tak jsem si v deštivém odpoledni sednul k AE a myslel jsem si,že pro Vás dnes budu mát padesátiminutovou aktivitu,ale opak je pravdou,nebudu.
Narazil jsem na problém.Přijedu do stanice,vyčkám na traffic který jede proti mě a zastaví také.Hráč poté vyjede ze stanice a k traffic se připojí.Vše funguje OK i s přeskokem do čela nově vzniklé soupravy.Problém je v tom,že když přeskočím do loko původního traffic vlaku ukončí se mi aktivita protože mi dojde nafta. Asi se někomu nechtělo zbrojit.
Ale vážně,jedná se: Vlak hráče poslední verze 814+914.Traffic 842+Btx.914 se připojím k Btx a přeskočím do 842.Zkoušel jsem 842 obě z TBP a nic.Měl by někdo nápad na řešení?

Naposled editoval moderátor:
nafta

Ahoj, podívej se do vlákna o Binu, před týdnem se to tam řešilo. Také jsem měl ten problém s naftou a Kebarko pomohl.

Díky,čtu zde myslím podrobně,ale tohle jsem propás. :eek:
Takže to pomohlo.Upravil jsem všechny eng ve složce cd_842 v TBP.S vydáním aktivity vyhodím i download upravených eng. cd_842(přidání hodnoty EngineVariables ( 100 ) ).K chodu aktivity bude potřeba cd_814/914 od Džordže.Pokud nedojde k nějakým potížím zítra večer bude venku. :wink:

Obě aktivity Mn 85001 jsou velice pěkné a zajímavé ale co mě vadí je to, že při posunu je rychlost max 40 km/h a ne 30 jak všude uvádíš.

Maximální rychlosti při posunu:
Tažený posunující díl - max 40 km/h
Sunutý posunující díl - max 30 km/h
Najíždění na stojící vozidla - max 5 km/h

A totální blbost je ta když jedu 33 km/h a řekne mi to úkol nesplněn když posunující díl táhnu. Ve skutečnosti to taky neudělá tak nevím proč musím hned skončit když jedu o 3 km/h víc. Když to takhle bude dál tak už ty tvoje Mn jezdit nebudu když nás to takhle trestá. To je každého věc jak jede.

Ahoj Jonáši,

máš smozřejmě pravdu, ale kdyby si každej jel jak chce (samozřejmě v rámci předpisů), tak by došlo k tomu, že aktivita bude nehratelná - hráč nedojede na určené místo včas a to rozhází trafic, Stejný to je i při použití časových bodů. To že jedeš 30 je částečně i chyba MSTS kdy po projetí návěstidla s návěstí posun dovolen je speed limit 30. Asi tolik tomu. Už se tu o tom hodně diskutovalo a když pojedeš 30 i při tažení nic se nestane...

Mě se manipuláky moc líbí a v Plzni se po stanici stejně víc jak 30km/h jezdit nedá.Tak mi to ani nepřijde.

Šnek napsal:
Mě se manipuláky moc líbí a v Plzni se po stanici stejně víc jak 30km/h jezdit nedá.Tak mi to ani nepřijde.
Zdar Šneku.
Jsi jako stvořený pro scénář Mn nebo jakéhokoli nákladního vlaku na Tvých tratích.
Jestli máš nápad a hlavně chuť,ozvi se Tommymu66,který se na Tvé tratě s Mn chystá,ale chce improvizovat.Myslím,že Ty to tam máš asi jediný ve fóru v malíčku,takže by mohla vzniknout jedna z hvězdných aktivit na Tvých tratích. :wink:

Ahoj!

Poisone ve své nejnovější aktivitě k trati 180 jste mohl použít také 754 060 z mích stránek ty brňáci se tam fakt nehoděj..

Čouda napsal:
Ahoj!
Poisone ve své nejnovější aktivitě k trati 180 jste mohl použít také 754 060 z mých stránek ty brňáci se tam fakt nehoděj..
Mohl,ale ty nevíš,že všichni ti brňáci jsou teď v Plzni?

Já jsem se nechtěl vnucovat se svým skinem. Šlo mě o co nejvěrnější napodobení reality. A když už si musí uživatel stahnout kocoury ode mě, tak ten brejlovec navíc by uživatel zajisté také zvládl stahnout. No nic, já si to vyměním... :wink:

Tak jsem dostal od jednoho uživatele zprávu o chybě v poslední aktivitě Os 4625.Hráč zůstal stát před stanicí Břeclav.Já jsem při testu dojel až do Břeclavi,po opětovné instalaci aktivity už ani v AE ne.Aktivitu jsem opravil a vyvěsil na web.Těm co jste měli stejný problém a nemohly jste úkol dokončit se omlouvám.Na druhou stranu už jste jen měli dojet do stanice Břeclav,kde úkol končí.
Zajímalo by mě jestli jste se s tím taky někdo setkal.Díky

Jak vidím,tak problém s posledním dílem na trati BP měl pouze jeden uživatel.I tak mu děkuji za upozornění.
Jelikož byla dnes nudná neděle se špatným počasí tak jsem usedl k AE na trati 321.Pohoda na přelomu dne v podání R 336 Báthory se rýsuje.Více na mém webu. :wink:

Tak zatím je Báthory zralej ke ztažení z webu.Zajímá mě komu se po 8 minutách jízdy objeví čas 0:00 a komu 24:00, kdo má jakou verzi Bin by bylo užitečné také napsat.Moc děkuji. :wink:

Bathory

Takže zatim první postřehy z aktivity Bathory...bin 1.7.0519

Po půlnoci zůstal čas na 24:xx:xx, v Žilině jsem zastavil přesně, zabrzdil jsem vlakovou brzdu a čekám... Po chvilce vyskočí hlášení o save a zabrždění vlakové brzdy pokud tak ještě není učiněno...čekám dál...vyskočí hláška, abych přelezl na rušeň, ktorý bol pripojený na koniec vlaku...bohužel, žádný rušeň se neobjevil, ani po hlášce o rozpojení vlaku mezi vozy 06 a 07...tak co dál? kde je chyba?

Re: Bathory

Amazon napsal:
Takže zatim první postřehy z aktivity Bathory...bin 1.7.0519

Po půlnoci zůstal čas na 24:xx:xx, v Žilině jsem zastavil přesně, zabrzdil jsem vlakovou brzdu a čekám... Po chvilce vyskočí hlášení o save a zabrždění vlakové brzdy pokud tak ještě není učiněno...čekám dál...vyskočí hláška, abych přelezl na rušeň, ktorý bol pripojený na koniec vlaku...bohužel, žádný rušeň se neobjevil, ani po hlášce o rozpojení vlaku mezi vozy 06 a 07...tak co dál? kde je chyba?
Chyba je v Binu, použij 1.7.0224 (ten má tvůrce) nebo 1.7.0103 (ten funguje u mě).

plukas napsal:
poison napsal:
Pánové díky za postřehy. Aktivita je tvořena na Binu 1.7.0221. Takže s vyšší verzi Bin je tato aktivita nefunkční. :(

takže Mr. Poisone, máš za to, že je to teda BINem????
Ano aktivita R 336 Báthory s vyšším Bin než 1.7.0221 není funkční.Podle mě to bude Binem.Ten problém s časem je u dvou rozdílných verzí Bin pokaždé jiný.Jednou se čas přesune na 0:00 a podruhé na 24:00.
Řešením funkčnosti aktivity by bylo přesunout aktivitu o 8 minut na půlnoc a byla by funkční,ovšem problém s časem se tím nevyřeší.

R336

Tak jsem skončil taky v Žilině. Aktivitu jsem jel pod binem 1.7.0103, čas naskočil 00, takže ok. Ale nejde přejít na druhou loko :(

Čas je OK, ale druhá loko se nepřipojí, zůstane 7 m od kmenové soupravy. Stojím hranou prvního vozu u hrany nástupiště. Zkoušel jsem se připojit sám, ale na stejně nejde přejít na druhou mašinu...

Back
Nahoře