prolam
Provozní technik
poison napsal:Tu hlášku o konci má aktivovat hláška zastav s vozy za budovou, ale až když přijedeš k poslednímu přechodu sólo.
Můžu potvrdit, že funguje bezvadně! 2 ze dvou pokusů dopadly úspěšným dokončením aktivity.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
poison napsal:Tu hlášku o konci má aktivovat hláška zastav s vozy za budovou, ale až když přijedeš k poslednímu přechodu sólo.
Narazil jsem na to samé při tvorbě své aktivity a to v Pardubicích na vjezdovém návěstidle od Přelouče. Jel jsem taky po koridoru za jiným vlakem a najednou se mi objevilo na posledním oddíle před vjezdem volno, přestože tento oddíl měl mít teprve výstrahu, vjezd pak měl výstrahu, ale ve skutečnosti na něm měla být stůj a po jejím projetí mi tak vyskočila tato hláška.Peter268 napsal:zdravím vyskytla sa mi menšia chybička s aktivitou EC 110 kde mi v Brandyse n/O vyskočilo toto a na navesti bola vystraha ako je aj vidiet na TM...ďakujem za radu
http://www.imghosting.cz/view-99Bez_n_zvu.jpg
Bendík napsal:Poisone,
prosím mrkni na opravenou aktivitu Ex 560 "Šohaj". Teď jsem si ji stahoval (už na verzi 321 akt.24), ale nedostal jsem se ani ze Starého Města. Nejprve nechtěl odstoupit "Brejlovec" - to jsem vyřešil lehkým cuknutím vzad. A pak po připojení k soupravě, zkoušce brzdy a povolení k odjezdu je na odjezdovém návěstidle Stůj a navíc nějaký traffic mi blokuje zhlaví.
Bin 1.8xxx
Díky
Ahoj.
Právě jsem ji dojel. Kromě Brejlovce všechno ve St. Městě proběhlo normálně.
Luboš.