Aktivity POISON

Poisone,
souprava se v aktivitě nehne z místa. Zvednu sběrač, zvolím směr, odbrzdím, ale kombinovaný ovladač výkonu v animaci sice funguje, ale na budíku je výkon mrtvý a prostě nejedu.
Tak jsem aktivitu spustil s Jardovými engy a OK jak s cab 380 tak 471. Kde může být zakopaný čokl netuším.

Tak vyřešeno.
Na jednu stranu si rvu vlasy za svou blbost, na druhou stranu je to pro mne pořád nepochopitelné. Celý problém spočíval ve špatném Binu. Místo 1.8... jsem měl nainstalován 1.7... . Že jiný Bin (než je uveden u aktivity) občas způsobuje chyby u návěstidel, jiné chování trafiku apod chápu. Ale že mi způsobí "neschopnost" jednotky...tak to je pro mně šok. Ale zároveň poučení!

A rozjela se Rychlíková mánie, která by mohla svého vítěze mít pod stromeček, tak do toho.
Vítěz této ankety je R 882 Velehrad, který začal už na trati Luhačovice a pod stromeček by mohl být hotov i na trati 321. Jeho pouť je finálně někde za Olomoucí, více v sekci Next na mém webu

Děkuji "Ježíškovi" za dárek R 882 Velehrad. Velice jsem si ho užil. Je to velmi pohodová jízda. D ě k u j i .

Honza.

Díky upozornění v Návštěvní knize jsem opravil aktivitu R 882 Velehrad na trati 321, kam se nedopatřením vloudil vlak z jiné aktivity a vyhazoval chybovou hlášku s nefunkční trasou. Tímto se omlouvám a na webu je pod původní odkazem již opravená verze. :rolleyes:

Na mém WEBU můžete stahovat jednoduchou aktivitu R 915 na trati Bratislava - Praha, jejímž autorem je nový aktivitář Skrebi, který ještě nemá své vlákno. Úloha v úseku Brno - Šumperk je tvořena převážně na Trainsetu k trati BP, navíc je maximálně pět vozidel.

Musíš tam chvíli vydržet,návěstidlo postaví cestu,ale né hned za nákladem. Já jsem aktivitu dojel!

Musíš tam chvíli vydržet,návěstidlo postaví cestu,ale né hned za nákladem. Já jsem aktivitu dojel!
Já tam stál taky docela dlouho a nepostavilo se. Pak jsem to jel ale znova a už sem to projel, co sem ale udělal jinak, už přesně nevím. (Možná sem tam přijel o trochu později.)

Šnek píše stejný problém, přitom v editoru mu vše funguje jak má. Pokud máte ještě někdo potíže tak napište, sice mi to v PC šlape v pohodě, ale zkusil bych udělat jednu úpravu traffic, která by mohla pomoci.

Šnek píše stejný problém, přitom v editoru mu vše funguje jak má. Pokud máte ještě někdo potíže tak napište, sice mi to v PC šlape v pohodě, ale zkusil bych udělat jednu úpravu traffic, která by mohla pomoci.
Já se na to tehdy taky díval v editoru a tam to taky normálně fungovalo.

No právě, tam to šlape jako fík, zkusil jsem vyhodit MUVku ve Vyškově a Šnek to dá od začátku, uvidíme, pak snad už jen servis v Lulči, který blokuje klacek po projetí hráče, někomu odjede, někomu ne.
Zkoušel si cuknout vzad?

Takže úprava pomohla, nyní Šnek už projel Lulečí dále. Pod původním odkazem na webu je upravená verze. Doufám, že to bylo skutečně ono.;)

Možná s křížkem po funuse, ale... v uvedené aktivitě jsem tam (Luleč) taky stál, ale bo mi to po projetí nákladu přišlo divné, lehce jsem couvl, zastavil a při opětovném rozjezdu vpřed se cesta postavila.

S novým rokem popojedeme s tvorbou aktivit pro MSTS a začátkem týdne bych mohl vypustit svůj první výtvor v tomto roce. ;)

popojedem.jpg

...Doufám, že to bylo skutečně ono.;)
Dnes byl od Šneka hlášen opět stejný problém ve stanici Luleč, pokud máte podobnou zkušenost s aktivitou R 821 po aktualizaci, zajímalo by mne, zda se volno postaví a pokud ano tak v kolik. Dík

Back
Nahoře