No každopádně stavba tratě vyžaduje mít pevné nervy, o tom se určitě přesvědčil každý stavitel. Ono stačí, když skoro půl dne stavím část stanice Čierna n/T a potom zjistím, že to mám celé o jednu kolej posunuté bokem, takže po chvilce pěkně sklidnit nervy, vrátit počítač zpátky na stůl a stavět od znovu
Naštěstí už to mám za sebou, pokládání kolejí teď hodně dlouho neuvidím, kdo ví jestli to letos ještě bude, protože teď musím vytvořit 360 km krajiny a to bude na hodně dlouho.
Co se týče pokládky kolejí, tak akorát prodloužím šturce v Trnavě, jak tady JOHNZ poznamenal (měl si pravdu, mají být o 100m delší) a pak ty ostravské kousky přes Ostravu Střed a do Opavy, jinak mě čeká jenom stavba krajiny. Nejdříve z Púchova do Bratislavy, potom z Košic do Čierne nad Tisou, a tu nejhorší hornatou část Poprad - Košice si nechám na konec, aspoň už do toho budu pořádně zaběhnutý
No a abyste se tady nehádali co bude dál, takže když se pomyslně přeneseme v čase o takový cca minimálně půlrok dopředu, kdy už snad bude kompletně hotový celý úsek z Bratislavy až do Čierne, tak potom chci buď Přerov - Brno, a nebo Vrútky - Zvolen. Záleží na tom, ze kterého úseku se mi podaří sehnat video z lokomotivy (pěšky už se mi chodit nechce)
Takže je to i výzva pro Vás, pokud chcete mít v MSTS tyto úseky a máte možnost natáčet na kameru z mašiny, tak se do toho můžete pustit. (ale předtím mě kontaktujte, ať se domluvíme na způsobu, nelze natáčet jen tak libovolně - zoom, záběry na letící ptáčky atd)
A úsek do Humenného jistě taky může být, ovšem tam by bylo potřeba sehnat i plány stanic, protože tam z těch končin nemám vůbec nic.
Takže pokud třeba Vy, pane DJ LA DEFENSE seženete plány stanic, a video z lokomotivy, můžu koleje do Humenného postavit.
Vlado a ty máš taky trochu pravdu s tím, že položením poslední koleje ve stanici Čierna už stavba v této stanici téměř skončila, kvůli počtu objektů na čtverec. Ta stanice se rozprostírá na 7 čtvercích, z toho jeden má už teď 1150 objektů (v tomto čtverci se nachází i nástupiště pro osobní dopravu), další čtverec má 1045 objektů (ten už je méně použitelný - směrem na Ukrajinu) a další čtvrce už jsou poměrně v klidu, takže něco tam snad vykouzlím.
Jinak na závěr chci všechny uklidnit, že zálohuju, zálohuju, zálohuju.....