E499_2002
Pomocník strojvedoucího
Dotazy směřovat na Taxe: http://xtrain.alsat.sk/msts/skins/el-lok/bobiny.htm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ještě existuje archiv s pěticí téměř stejných, ale namísto slovenských jsou to ČSD nulkové Bobiny naladěné na bin.Důvody pro trezor či soukromou sbírku u ní nadále prosím trvají?

Na železničních pokladech by zrovna pro tuhle Bobinu fotky být měly...Dobrý, ale kdyby byly fotky..........
Fotky mám, komu pošlem ?Dobrý, ale kdyby byly fotky..........
Zaklad byl z fotek ale měli na sobě hrozně přesvícené části tak jsem je z většiny musel přemalovatDobrý, ale kdyby byly fotky..........
Ne já jsem rád když k tomu někdo řekne svůj názor je to můj první skin a vím že je hodně prostoru na to se zlepšitOno dělat skiny barev ČSD je fakt magořina, fotky nejsou a musí se vytvářet textury, nebo ^prznit" originál texturu k obrazu svému. Pokud ale mašina existuje, tak jsou origoš fotky nejlepší východisko. Ta střecha, přechody na kastli, jsou opravdu omalovánka. Ale nechci ti brát vítr z plachet.
Až budu na PC, napíšu ti SZ, s jednou takovou vychytávkou, aby ty textury nebyly tak jednolitá v jedné bervě, právě jak z malování. Existuje stránka s mrakama textur do PC her, ale musíš samozřejmě upravit odstíny a tak podobně.Ne já jsem rád když k tomu někdo řekne svůj názor je to můj první skin a vím že je hodně prostoru na to se zlepšit![]()
Každý nejako začínal...Nevěděl jsem kam tohle zařadit ale rád bych se pochlubil vlastním skinem na bobinu konkrétně E499.0042. Budu rád i za kritiku, jedná se o můj první skin a jsem si vědom že to trochu jak omalovánka.