Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Čoudo, opět to moc dramatizuješ nebo neumíš číst. Je pravda, že readme u mnoha modelů chybí, ale jedná se o starší věci, který byly dodány předchozím dávným správcem trainsetu. Takže místo rýpaní by bylo užitečnější, pokud má někdo chybějící readme, aby jej poslal.Čouda napsal:ono readme chybí u všech modelů v trainsetu BP. Většinu lokomotiv vytvořil p.Starý, ale podbíječku nevim opravdu nevim kdo.
No jo já jsem vlastně přeinastaloválval MSTSČouda napsal:a dynamické stíny máš vyplé? Asi ne že.
Pawlik napsal:Ahoj, stará, známá věc.
Mně se osvědčila hodnota výšky 3.2 až 3.3.
To je potom rozhledna jako v reálu.
Řádky Position v cvf u všech tří pohledů - pravý, levý a front.Čouda napsal:Pawlik napsal:Ahoj, stará, známá věc.
Mně se osvědčila hodnota výšky 3.2 až 3.3.
To je potom rozhledna jako v reálu.
Ahoj! může mi prosím někdo napsat, v kterém řádku mám změnit tuto hodnotu? Podotýkám, že se jedná o cab na peršing a potřebuju ho zdvihnout. Už jsem to tu prolezl. Vše jsem dělal podle návodu od BOB57_cz a pořád je ten pohled nízko. nevíte někdo co s tím? Díky za pomoc.
Určitě Ti pomůže CB - tím si otestuješ všechny consisty najednou a dokonce i Loose consists.Vince Black napsal:Vzhledem k počtu stránek, které již toto téma stačilo zaplnit se omlouvám, pokud už tu podobný dotaz byl - ale po instalaci BP 3 jsem musel odsunout jinam všechny své dosud vytvořené aktivity, neboť jsem nestačil odklepávat chybné hlášky při spouštění MTS. A to ani nemluvím o tom, že při spuštění Editoru úkolů tato aplikace z mě naprosto nepochopitelných důvodů vypadne a pošle mě k Billovi byť při jediné chybě v souborech aktivity či consistech!
Byl jsem tedy nucen poté posléze každou aktivitu jednotlivě natáhnout zpět do MTS, trpělivě odklepávat chybné hlášky a hledat co je špatně v aktivitách, services nebo consistech. Klasika je třeba tohle (příklad): odkaz na Hins.wag, který se změnil na CD_Hins.wag nebo CDvagB, který je nyní CD_B (možná že to nebylo zrovna v případě B, ale jde jen o příklad). Neexistuje pro příště nějaký jednodušší způsob jak při výpisu chyby odhalit co je kde špatně? Pomohl by CB? Nemo se mám třást na další hodiny práce při dalším updatu Trainsetu?![]()
Vince Black napsal:Vzhledem k počtu stránek, které již toto téma stačilo zaplnit se omlouvám, pokud už tu podobný dotaz byl - ale po instalaci BP 3 jsem musel odsunout jinam všechny své dosud vytvořené aktivity, neboť jsem nestačil odklepávat chybné hlášky při spouštění MTS. A to ani nemluvím o tom, že při spuštění Editoru úkolů tato aplikace z mě naprosto nepochopitelných důvodů vypadne a pošle mě k Billovi byť při jediné chybě v souborech aktivity či consistech!
Byl jsem tedy nucen poté posléze každou aktivitu jednotlivě natáhnout zpět do MTS, trpělivě odklepávat chybné hlášky a hledat co je špatně v aktivitách, services nebo consistech. Klasika je třeba tohle (příklad): odkaz na Hins.wag, který se změnil na CD_Hins.wag nebo CDvagB, který je nyní CD_B (možná že to nebylo zrovna v případě B, ale jde jen o příklad). Neexistuje pro příště nějaký jednodušší způsob jak při výpisu chyby odhalit co je kde špatně? Pomohl by CB? Nemo se mám třást na další hodiny práce při dalším updatu Trainsetu?![]()
Je nutné číst pokyny u každé aktualizace jednak přímo v instalaci a jednak u downloadu.Vince Black napsal:Fajn, vyzkouším to, díky.
Ladění vozidel x6x od ŽSR a vozů ČD od Boba z Ostravy, který i přeznačil soubory dle norem.
Proto je nutné před instalací provést tyto úpravy:
Ze složky Trainset vymazat (přesunout do záloh) složky všech vagónů s podtržítkem cd_ kromě:
cd_koncovky
cd_Es
cd_Servis
nezapomeňte i na cd_020 a cd_050
Jinak vzniknou staré duplicity s jiným značením.
Dále je nutné přesunout do záloh kompletní složku Consists