Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na 99 % to byla 810 191, ale jinak skin už vlastně máme. A docela se povedl, i přesto, že není z originálních fotek.E499_2002 napsal:Hezký den,
včera večer jsem byl fotit na Středu a potkal jsem 810 v nátěru jako 191 ze směru Frýdek-Místek. Možná to byla zrovna ona, na číslo jsem se bohužel nedíval. Vědět, že končí na hlavním přes den, mohl bych ji případně nafotit. Při odchodu jsem ještě potkal 810 v Najbrtu. Nemůžu si pomoct, nelíbí se mi a ani se na Orchestriony nehodí.
Veliký omyl, šíření soukromou poštou, není narušování autorských práv. Porušení by bylo vystavit neveřejný skin kupříkladu na Ulož to, nebo jiných stránkách. Samozřejmě, pokud mi autor pošle model k testům nic nikde nerozesílám. To jen aby zde nevzniknuly nějaké rozpory. Ale, rozesílám např. vozy Bpjo mejlem na požádání a je čistě moje věc, kterému kamarádovi je zašlu, když jsem je před 5 lety stáhnul na veřejným donwloadu, toto není porušení žádných práv.Josef Vogeltanz napsal:Veřejně nešířit znamená nejen nevystavovat k downloadu, ale i veřejně nenabízet k zasláním mailem. Takže úplně stačilo neventilovat to tu.
mikulenkamartin napsal:Existuje skin 810.271-7 "Šarinka"? Děkuji za opdověď.
Vímeklimi napsal:Nevím, kam to dát, tak to házim sem
Nevíte, které je nejaktuálnější a nejreálnější ladění 810ky?
Díky moc![]()
Dan J. napsal:Ježiš marjáááá, lidi. Buďte trochu soudní, jasně, že jde vždy nějakou cestičku ochcet autorská práva. Já se zde zmiňuji o tom, že pokud někomu pošlu v příloze mejlu například skin, který již dnes na donwloadu není, ale byl, je to pošta pro kámoše a tím nic neporušuji. Jasně, že pokud udělám rozesílání přes robot s automat. přílohou, je to jiné kafe.
Dan
Ahoj Dem.dem napsal:Dan J. napsal:Ježiš marjáááá, lidi. Buďte trochu soudní, jasně, že jde vždy nějakou cestičku ochcet autorská práva. Já se zde zmiňuji o tom, že pokud někomu pošlu v příloze mejlu například skin, který již dnes na donwloadu není, ale byl, je to pošta pro kámoše a tím nic neporušuji. Jasně, že pokud udělám rozesílání přes robot s automat. přílohou, je to jiné kafe.
Dan
Dan trochu sa zamysli nad tým čo si napísal. Takže keď stlačím to talčítko odoslať ja tak je to v poriadku, ale keď to spraví robot už to nieje v poriadku ? Aký je v tom vlastne rozdiel ? Podľa mňa žiadny. A myslím si že platí, že čo by som verejne nedal nikde na server neposielam ani mailom....
Aneb jak hledat problémy tam kde nejsou a za každou cenu se s někým hádat...dem napsal:Na dátum som nepozeral takže ok. Ale je to tak. Ak to bol voľakedy verejný download a stránka zanikla tak áno, ale ak to bolo stiahnuté autorom, že si to neželá už šíriť tak nie. U nás kopec vecí zmizlo s webu a nie preto som ich stiahol aby sa posielali mailom. To len taký príklad...