Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Podívej se do předpisů D1, jinak je to červeno-bíle pruhovaný kůl nebo deska (vyšší a úzká).....djneon napsal:Mně se to líbí, jenom jsem se s tím stále nesetkal, a tak bych chtěl někoho požádat, jestli by mi to mohl přímo ve hře vyfotit - pískáček a tu návěsť. Předem díky
Kebarko napsal:To s tým ukončením aktivity keď nezapískam (prehliadnem návesť pískajte) je pekná somarina. Čo to má spoločné s realitou?
S realitou to má společné to, že pokud strojvedoucí na přejezdu nezahouká a ťukne do auta nebo srazí člověka, tak jde bručet za mříže.Kebarko napsal:To s tým ukončením aktivity keď nezapískam (prehliadnem návesť pískajte) je pekná somarina. Čo to má spoločné s realitou?
Ano, je to tak.Zbyněk Šemora napsal:...současně strojvedoucí houká, jen když dostane písemný rozkaz.
Myslím ,že tento kompromis bude vyhovovať všetkým. Na lokálkach pískať a na hlavných ťahoch to nechať tak ako doteraz. Ale to je len môj názor. Autor trate si ty Zbyňek.Zbyněk Šemora napsal:Zde se jedná o co největší využití možností MSTS. Pískáčky na 024 jsou jen zkušebně. Ve skutečnosti se píská jen tam, kde je nezabezpečený přejezd, takže finálně se bude pískat většinou jen na vedlejších tratích. A co by jste na lokálkách dělali. když si alespoň nezahoukali. Na 024 to finálně bude jen na přejezdech, přes polní cesty, kde nejsou blikače.
Ale ideální by bylo, kdyby aktivivání šlo nastavit přímo v aktivitě. Například lehká by to ignorovala, střední obtížnost by dala trestné body a těžká aktivita by teprve ukončila hru. Ale je to jen kdyby.
Zbyněk Šemora napsal:Johnz: mám dojem, že předpisy se změnily. Dříve platilo, že se na pískáček D houkalo od 600 do 1800, ale současně strojvedoucí houká, jen když dostane písemný rozkaz. Opravte mne jestli jsem to napsal špatně.
Zřejmě proto Ti tam nikdo nehoukal.
To by jsi musel stahovat sběrače na zahoukání (mezerníkem). Nastavuje se to přímo v modelu přejezdu. Šlo by to využít i u pískáčků mimo přejezdy, kde by byl osazený neviditelný přejezd.Deterio napsal:Ale pořád si neřekl jak to děláš a jestli by to šlo využít i u stahovaček (u stabilních, ne u blikacích) .
Ja by som tipol že, to bude mať niečo so vzdialenosťou od ktorej treba pískať ...Zbyněk Šemora napsal:Ale jaký je rozdíl mezi nastavením 5% nebo 70%, to bych se rád dozvěděl.
Zbyněk Šemora napsal:Kdo hledá, najde:
...
>Ex 372 BALT-ORIENT Bucuresti - Berlin
>
>ES 499.0 - Fa(ČSD) - Da(ČSD) - Ba(CFR) - Aa(CFR) - WLAB(MÁV) - WLAB(CFR)pp >- WLAB(ČSD)pp - WLAB(DR) - Aa(DR) - Ba(DR) - Bai(DR) - Bai(DR) - WR(MÁV) - >Ba(MÁV) - Aa(CFR) - Bac(ČSD)pp - Ba(ČSD)pp