Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano, není to vždy to nejlepší řešení, ale používalo se, když už hlava ni jiného nevymyslela, známe MSTS jak dokáže při tvorbě zatopit, psal jsem to jako jednu z možností blokování návěstidla.Dan J. napsal:Ahoj Poison.
S tím servisem a reversem, tak to bych přirovnal k jedné scéně z Filmu Vesničko má středisková: "Nedávej ty sirky zpátky do krabičky, jednou se ti to vymstí." Totiž opačne postvený servis za návěstidlem, nebo s reversem zavání tím, že tě v nejlepším případě nepustí stůj ze odjezdové.....
Dan
Předpokládám, že jde o jízdu os(r) vlakem.Šnek napsal:Tak jsem se dostal k další zajímavé věci ke konci aktivity posunuju v Děčíně
Zkusím to, v jiných aktivitách mi to problémy nedělalo, tak uvidíme.Miky945 napsal:Předpokládám, že jde o jízdu os(r) vlakem.Šnek napsal:Tak jsem se dostal k další zajímavé věci ke konci aktivity posunuju v Děčíně
Zruš v EA, událost jako úloha, zakladní událost - zastavit na konci trasy.
Mirek
Ahoj, na 100%. Pokud totiž nesmažeš tuto událost, tak je jedno, jak máš trasu dlouhou, nebo jaký je čas odjezdu. Jakmile se po "enter" odpočítají cestující, tak konec a pokud enter nepoužiješ, tak jakmile si MSTS přepočte, že si projel stanici. Ale hlavně pak mezapomeň dát v tom depu událost na místě a zaškrtnout po zastaveni a v ní dát úkol ukončen úspěšně. Jinak se aktivita neukončá, taky jsem párkrát zapoměl. Nebo, pokud chceš ještě ve finále hráči něco sdělit. tak událost na místě, tam zadáš text a napýšeš co chceš, se zaškrtnutím po zastavení, pak časová událost s aktivací 0 a časem 00:00:04 a aktivuj ji tou po zastavení.Šnek napsal:Myslím, že to bude ono, takže vyzkouším.