814-914

vozen je super len ten kontroler ma hneva....:roll::roll::roll::roll:

dako mi to skace hociako rychlost dakedy sa ustali dakedy pridava neviem si s tym rady pomozete mi?

Somatko napsal:

dako mi to skace hociako rychlost dakedy sa ustali dakedy pridava neviem si s tym rady pomozete mi?
Ahoj! Jestli myslíš to samé co já tak je to dané přenosem výkonu. MSTS neumí hydromechanický přenos výkonu, takže tam, pokud vím, je nastaven mechanický přenos, který dělá takovouto neplechu. Někteří to řeší nastavením přenosu výkonu na elektrický.

Hynďa napsal:
Somatko napsal:

Ahoj! Jestli myslíš to samé co já tak je to dané přenosem výkonu. MSTS neumí hydromechanický přenos výkonu, takže tam, pokud vím, je nastaven mechanický přenos, který dělá takovouto neplechu. Někteří to řeší nastavením přenosu výkonu na elektrický.

Nechapem ale neva..........tak a ako si to mam prehodit??

Somatko napsal:
Hynďa napsal:
Somatko napsal:

Nechapem ale neva..........tak a ako si to mam prehodit??

Tak jako je to například řešeno v engu 830,842 či 843.

Folcek_ napsal:
A co musím přesně v tom engu 814 změnit abych nastavil ten elektrický přenos výkonu?
Není zapotřebí pomalu nic měnit,nech přenos výkonu prázdný a mašina pojede jako by se nic nedělo,bude jen záležet na nastavení motoru.

honzyf04 napsal:
Kde stáhnu nějakou Regio?:(

Když počkáš až dodělám vlečnej vůz za 810 tak jdu na 2 kusy kterým se pohybujou v Liberci a pak na 2 kusy který jsou z Pardubic směl Havlíčkův Brod jen ce vydržet. Tak do měsíce budou

Otík mám dojem,že sa pýtal na model.(ak sa mýlim tak sorry) Ty nemodeluješ, alebo áno?

dem napsal:
Otík mám dojem,že sa pýtal na model.(ak sa mýlim tak sorry) Ty nemodeluješ, alebo áno?

Nemodeluju ale mám v plánu skin tak nevím jestli se ptal na model nebo na skin. Dyštak se omlouvám

Muj první dotaz na tomto foru tak se předem omlouvám, řeším zásadní problém s jednotkou regionova.
Já jako hráč (v jednotce regionova) potřebuji v jedné stanici připojit 'jinou' regionovu ale absolutně se mi nic nezobrazí na F9, skoušel jsem i tu neřízenou soupravu (regionova) otočit ale stale nic.. Nevím snad to k problematice tohoto stroje patří v sekci Pomoc to tam zapadne..
Předem děkuji za nějake postřehy
Vyřešeno!! když najedu tak nic (kolem 3km/), cuknu zpět a pak dopředu a připojeno,možná vistou ale když jsem dal 810 připojil jsem klasicky při najíždění.. takže muj první příspěvek se povedl))

Naposled editoval moderátor:
TO nemá s operačným systémom nič spoločného. Buď nemáš prepísané v default.wag to spriahanie, alebo sú na RN zle nastavené spriahla.

Ahoj,moc rád bych se zeptal,jestli mi někdo poradí,jak nastavím přenos výkonu z mechanického na elektrický.Díky předem

Hele ono by to chtělo celej eng udělat znova. To co je v současnosti je nesmysl a nedá se s tím pořádně jet.

Dál by to chtělo novej model - pracuje se na něm, ale kdy bude těžko říct.

A hlavně je třeba novou kabinu. Jirka Kadr má fotky, to by nebyl problém, já až dokončím rozdělané, tak možná... Uvidíme, protože od grafikonu to má jezdit teplickou do Trutnova, takže to potřebujeme taky. Nehledě na to, že se to motá i okolo Týniště a Letohradu, kde bude tvořit Zbyněk.

Ještě zpátky k engu. Mechanickej přenos, proč ne, ale s automatickým řazením, jako to má 810 z TBP, možnost odpojit převodovku přes klávesy směru (neutrál = převodovka odpojena), rozumně to celé nastavit, ne jako na 810, kde sjedu na 20% výkonu a motor vyloženě brzdí a pak budu spokojen.

Co se týče zvuků, tak tady pozor. První stupeň navázat na = výkonu jako je to třeba u brejlovců, to je celkem jedno, ale ostatní stupně jsou už mechanický a tím pádem musí být vázaný na rychlost.

Celý hyperbouda je špatně a vy tad budete řešit takový krávoviny. Prostě musíme si ji vzít do parády. Já kabina, Pikku model, Jacek zvuky, žsr eng. Jednoduchý.

Back
Nahoře