Conbuilder

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Díky MSTS BINu by to mělo být jedno, pokud je to ovšem loko které řídíš tak je potřeba ho vložit v základní poloze. Jinak bys totiž po nástupu na loko mohl koukat z okna na připojené vozy, nikoliv na trať.

Ahojte , chlapci nevedel by mi niekto náhodou poradiť kde by mohla byť chyba? Zrazu mi coinbulder začal ukazovať aj staré aktivity čo už v msts nemám,viac krát som ho už odinštaloval a znovu nainštaloval , samotný i pomocou Revo uninstaler alebo C Cleaner.

Pokud otočím lokomotivu, tak pak budou špatně pohledy z druhého okna pod F5. Pokud se mašina dává do aktivity obráceně, má to svůj důvod. Buď se bude šibovat a ve finále se pojede z druhého stanoviště nebo je to nutné pro danou aktivitu.

To nyxy71:
Podívej se kam ti ukazuje cesta MSTS Path v CB. Zřejmě někam jinam než má.

nainštaloval som Activity Analysis a tiež my tam načítalo aktivity ktoré nemám nainštalované

Já do jeho počítače nevidím, nevím, co udělal předtím, než se mu to začalo dělat neplechu. Měl by to víc rozvést.

Nie to určite nie. Len tá Pavlíková pripomienka aj keď je pravdivá nič nerieši.....

p.s: mimochodom si neviem predstaviť situáciu, keby mi CB mal ukazovať niečo čo v PC nemám. Jednoznačne ukazuje to čo v PC je a je to buď zle definovaná cesta pri inštalácii CB, alebo zle odinštalovaný MSTS (lepšie povedané čiastočne zmazaný) a kopírovaný nový. Pretože programy definujú MSTS podľa windows registrov.....

Ja som to pochopil tak, že nyxy71 viac krát odinštaloval a nainštaloval Counbilder. A potom by bola možno na mieste otázka, ako odinštaloval, resp. vymazal tie aktivity, ktoré tam stále má.....

chlapci,mne šlo iba o to , že ak by s takýmto prípadom mal niekto skúsenosť by poradil ak nie nič sa nedeje,chyba je niekde vo win. v registroch,nespočetne krát som msts inštaloval a nie len u seba prípadné chybičky som vyriešil bez problémov ibaže z týmto som sa ešte nestretol,ale to nieje koniec sveta,poznám jeden účinný liek preinstal win. a vybavenô . ...... ďík za reakcie......

Naposled editoval moderátor:
na toto netreba preinstal win. Len ako ti Miran písal si skontrolovať kam CB išiel hladať MSTS. Pretože neexistuje aby ti CB ukazoval niečo čo v PC nemáš.

no už je to OK ,dal som si pozor na tú cestu inštalácie ďík za pomoc chlapci

Mám problém s ConBuilderem. Zobrazuje mi totiž soubory .con, které ale už ve složce MSTS nejsou. Pročistil jsem všechno, i odinstaloval ConBuilder a znovu nainstaloval, ale stále mi to soubory .con zobrazuje. Jak je úplně smazat?

Zrejme to bude niečo podobné, ako sa riešilo tu hneď nad tvojím prispevkom. Skús pozrieť tú cestu k MSTS

Nevím jak, ale už mi to consisty neukazuje, pro změnu to zase neuvádělo chybějící vozidla, tak jsem stáhnul ConBuilder odsud a ten funguje. Tak snad už je to v pořádku.

Ahoj. Nemuzu nainstalovat Conbuilder. Presneji vybrat slozku s nainstalovanym MSTS.
Pri instalaci musim vybrat rezim kompatibility XP SP3. Instalace probehne, ale slozku s MSTS uz nevyberu.

cd9c56251f011b520b9388d57ef169df.jpgc6b968554965e856d1fb1ae1cb0b4a38.jpg

Řešil jste někdo podobný problém?
W7 professional SP1 (UAC vypnute), CB232full (z instalacky od p. Semory), nejde ani Conbuilder 245
Conbuilder je nainstalovany v "C:\Program Files (x86)\ConBuilder\ConBuilder.exe"
MSTS je v c:\MSTS\C:\Program Files (x86)\ConBuilder\ConBuilder.exe

Back
Nahoře