Conbuilder

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Děláš to blbě,protože pod W7 musí všechny programy okolo msts být instalovány s právy admina,jinak nefungují korektně.A pak další problém je složka msts,proč ji ukládáš přímo na C:\,když standardní cesta je "C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator ... Pak se nediv,že přidružené programy nemohou msts najít...

To Kamca
chyba bude nejspíše mezi židlí a klávesnicí. Proč režim kompatibilitys XP SP3? Teď jsem zkoušel instalaci na W7 Ultimate 64 a bez nejmenších problémů. Co takhle vyzkoušet instalaci jako správce?

Ok, rezim kompabilyty nemusim kdyz dam instalovat jako spravce (ted jsem to zkusila). Predpokladala jsem, ze kdyz je UAC vypnute taktohle neni potreba. OK - moje chyba.

Testovala jsem to na dvou PC. Na druhem jsem to dala do C:\MSTS\
Na normalnim PC to mam na disku F (F:\MSTS\)
Trainstore si s tim poradi.

Na XP tohle fungovalo bezproblemu. Prece nejsem jedina kdo nema MSTS ve standartni slozce a chce pouzit Conbuilder.

Navrhy co s tim?
Odinstalovat MSTS (to se mi moc nechce) a nainstalovat do standartni slozky? (to pak budu v haji, protoze potrebuju MSTS na jinem disku).

Vase navrhy?

PS.Ano jsem blba. Kdybych nebyla, tak sem nepisu a poradim si.

Tak jak to máš na tom screenu je to blbě.Musíš při výběru kliknout na to MSTS dvakrát,tak aby cesta byla v tom adresním řádku.Jestli to tak teda neděláš;-)

Srandik32 napsal:
Tak jak to máš na tom screenu je to blbě.Musíš při výběru kliknout na to MSTS dvakrát,tak aby cesta byla v tom adresním řádku.Jestli to tak teda neděláš;-)

Dekuji, jsem vazne blba.... Uz to jde :D:D:D

Zdravím mám menší problém:

V engu lokomotiv 141 004 a 141 006 mám v položce Name uvedeno CD 141 004 atd.

V ConBuilderu se však objeví jako cd141_004.........

Nevěděl by někdo prosím co s tím? Děkuji.

conbuilder chyba

Dobrý den , omlouvám se , že zakládám nové téma , ale pročítal jsem forum a nenašel jsem , že by někdo měl stejnou chybu . Stáhnu conbuilder a kliknu na setup . Začne normálně nabíhat extracting files ale jakmile toto doběhne objeví se "ConBuilder" is not allowed to run on WinNTx. --- Setup Aborted!
. Nevíte někdo co s tim ? Děkuju moc a omlouvám se pokud to tu někde již je , jsem začátečník .

V 7 i Vistách jsem instaloval a spouštím sice jako správce, ale bez kompatibility. Problém je, že od Vist stará free verze zlobí, je třeba buď v OS doregistrovat nebo i doinstalovat určité komponenty systému. Kompatibilita s XP nestačí. Zadej si problém na googlu a odpověď jak řešit najdeš ... U novějších, bohužel placených verzí, tento problém v nových OS již není.

Ahojte

po dlhšom čase som nainštaloval MSTS na nový PC ( s Win 7 ) a mám jeden problém, s ktorým si neviem poradiť. Nainštaloval som trať ZSR150, všetko ide bez problémov. Problém je však s aktivitami. Stiahol som si aktivitu, v ktorej mi chýbali nejaké vozy. Pomocou Conbuilder som ich vymenil. No po spustení MSTS sa to tvári, že vozy stále chýbajú. Taktiež som pustil Activity analysis, tiež všetko v poriadku, všetko sa tvári, že mi nič nechýba, ale po spustení MSTS zase chybové hlášky o chýbajúcich vozoch.
Skúšal som aj vymazať celú aktivitu (zmazal som všetky consisty k aktivite, potom zložky Activities, Routes, Services a Trafffic ), aktivitu som stiahol znovu, nainštaloval. Spustil som Conbuilder, zase sa tváril, že mi nechýba žiaden voz, pustil som MSTS a zase tie isté chybové hlášky o chýbajucich vozoch. Viete mi poradiť v čom je problém, alebo kde robím chybu?

Vopred ďakujem

Peter

Nie, všetky consisty sú v poriadku po výmene v Conbuilderi. Takisto aj Activity analysis ukazuje, že je všetko OK. Iba v MSTS to nie je v poriadku

Naposled editoval moderátor:
Stalo se mi, že mi MSTS deklaroval vozidlo hráče jako "NEZNÁMÝ" a chyba byla v tom, že v aktivitě bylo zapsáno malými písmeny a u mne v trainsetu velkými. Ale nepamatuju si už, zda jen název či i adresář. Pro jistotu prověř.

Back
Nahoře