Conbuilder

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Problém s vagóny v ConBuilderu

Zdravim,vrátil sem se docela po dlouhé době a mám zase ten stejný problém.Když jsi stáhnu vagón (cd_A) a vložím ho do TRAINSETU,tak ho v ConBuilderu nemohu přidat do soupravy.Mohl byste mi někdo pomoct?Díky moc. :|

Re: Problém s vagóny v ConBuilderu

ruzeri napsal:
Zdravim,vrátil sem se docela po dlouhé době a mám zase ten stejný problém.Když jsi stáhnu vagón (cd_A) a vložím ho do TRAINSETU,tak ho v ConBuilderu nemohu přidat do soupravy.Mohl byste mi někdo pomoct?Díky moc. :|
Já tam mám napsáno : CD vuz A ; jde to normál přidat. Co ti to píše?

Re: Modely lokomotiv ř.162/163 (původní Jardovy 362/363)

Ahoj lidi - mám problém. Nevím, jestli se to tu někde řešilo, ale jedná se o engy těchto lokomotiv, kromě ZSSK 162.004, ta funguje korektně. ConBuilder mi je nechce načíst, načte pouze verze "ms" (mimo službu), ale normální verze bohužel ne... ConBuilder vypíše toto: The engine file cd_163046_08.eng doesn't have the line "Type (", so it cannot be added to the engines list. Toto mi vypíše u všech tří lokomotiv, kromě té ZSSK 162.004, která funguje normálně. Poradíte, kde je chyba. Používám nastavení spřáhel na 80 cm (default wag 80 cm).

tak se podívej přímo do .eng souboru daných strojů,vypadá to,že nesouhlasí označení souboru .eng s názvama uvnitř souboru.První řádek Wagon - stejný zápis jako název samotného .eng souboru,hned pod ním řádek Type - zápis Engine , dále za definicí světel řádek Engine a Wagon - platí totéž.Musí být stejný zápis,jako je samotný název .eng souboru (přípona .eng se NEZAPISUJE). Dál se podívej,jestli v řádku Type pod definicí světel je zapsáno Elektric.Jinak mě teď nic nenapadá

Tak bohužel, vše jsem zkontroloval a vše je, jak má být, ale stále mi nejdou načíst. Tyto loko, které jsou ve verzi "ms", tak se normálně načtou. Takže stále nevím, kde je zakopaný pes...

362.123-2 napsal:
Tak bohužel, vše jsem zkontroloval a vše je, jak má být, ale stále mi nejdou načíst. Tyto loko, které jsou ve verzi "ms", tak se normálně načtou. Takže stále nevím, kde je zakopaný pes...
Hele chlape, že ty používáš Conbuilder Light? Pokud ano, tak ho zahodˇa používej verzi CB 2.2.9. Ten CB Light má někde nějakej bug, nebo je příliš přísný na syntaxi souboru eng a hlásí chybu i když tam žádná není. Zkoušel jsem to na CD_163_046 a CB 2.2.9 vidí obě verze ale ten CB Light skutečně jenom tu variantu ms.

No, je pravda, že v těch conbuilderech se nevyznám. Ještě taková malá stupidní otázka - kde ho stáhnu? :lol: Dík.

Pozn. mod:
A co takhle si projít tohle vlákno celé? Myslíš, že tam někde nebude schovanej odkaz?

Matýsek napsal:
Předělával jsem počítač a i Conbuilder a nyní mi to při startu ukazuje tuto default tabulku :
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img396.imageshack.us/img396/4581/20080705123420gl0.th.png[/url]
Nejsem si moc jistý ,ale dřív se tam nezobrazovala.
Conbuilder se vždy ptá, na cestu k MSTS, k prohlížeči a viz obrázek, zda zvolit k zobrazení chybových hlášení Worldpad...jen mne rozčilují, když kliknu na obrázek pro zvětšení, vyskakující další okna. Hold už jsem dědek a reklamy nemám rád. :puke_l:

Přitom Imageshack je pro mě ten nejlepší server na ukládání obrázků.
Při uploadu stačí vybrat spodní odkaz s názvem "Direct link to image" a žádné reklamy nevyskakují.
Nadruhou stranu, něčím se ty naše obrázky zaplatit musí.

Zbyněk Šemora napsal:
...jen mne rozčilují, když kliknu na obrázek pro zvětšení, vyskakující další okna.
To je věc uživatelského nastavení prohlížeče. Na mne nic nevyskakuje = Opera-USB 9.50 . :D

Zdravím. Neviem presne či sa to už riešilo, ale pri kontrole consistov mi CB vyhadzuje niektoré chýbajúce vozne aj napriek tomu, že ich mám v trainsete. Pritom pri otvorení consistu v CB mám všetky vozne v súprave. Po opätovnom uložení consistu mi už chybu CB nenájde. Chýba mi nejaký update trainsetu? Ďakujem

Ivan.ps napsal:
Zdravím. Neviem presne či sa to už riešilo, ale pri kontrole consistov mi CB vyhadzuje niektoré chýbajúce vozne aj napriek tomu, že ich mám v trainsete. Pritom pri otvorení consistu v CB mám všetky vozne v súprave. Po opätovnom uložení consistu mi už chybu CB nenájde. Chýba mi nejaký update trainsetu? Ďakujem
Řešilo a nejednou ! Stačí prolistovat pár stránek zpět. Starší verze CB tím netrpí.

ahoj, mám nainstalovaný Conbuilder na PC s Vistou, problém není u instalace, ale když kontroluji aktivity a spustím tuto otestovat, u některých chybí consisty. Nahradit je umím, což o to. Když se ale objeví hláška Missing files a na toto kliknu, objeví se další hláška - tento cocsist není v Unicode formátu. Můžete mi, prosím, poradi, co s tím. U XP mi toto nikdy nedělalo. Díky za rady. Milan

Back
Nahoře