Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud chceš exportovat registry systému, který je už narušený, tak to stejně nemá smysl. Zálohu registrů je potřeba udělat v době, kdy je systém naladěn a ne až už je narušen.Čouda napsal:A mohli bychom to exportování, Ppoolllle, trošku probrat přes SZ, nebo se jední o tolik komplikovanou činnost, že je jednodušší to znovu celé nainstalovat?
To jako já ? Nikdy jsem nic takového nenapsal, že obnovuji měsíčně. Já o systémy pečuji průběžně. Nové instalace dělám prakticky při koupi nového disku a těch tu mám na prohazování asi 15.Čouda napsal:Já systém přeinstaluji. Te´d obnovovat systém nemá smysl. Potřebuje to už nový. Ty jsi tu před časem psal, že systém obnovuješ co měsíc. Mohl by jsi to tu popsat prosímtě znovu? Rád bych se něčemu přiučil .
Hlavně ze znalostí systému a ujasnění si priorit, co od něj chci. To by bylo na dlouhý kurz. Něco lze třeba čerpat i zde : http://www.zive.cz/Poradna/sc-20/default.aspx?consult=1Čouda napsal:Bohužel nevím, kde to je takže se nebudu hádat. Možná si to i špatně pamatuju.
...o systémy průběžně pečuju: z čeho se taková péče skládá?
havo napsal:...Vždy při načítání úvodní obrazovky...
havo napsal:...Tak mé srdcové tratě žsr 150 a čd 321 fungují bez problémů...
Ppoollll napsal:havo napsal:...Vždy při načítání úvodní obrazovky...havo napsal:...Tak mé srdcové tratě žsr 150 a čd 321 fungují bez problémů...
Úvodní obrazovky čeho? Simulátoru nebo tratě? Podle prvního příspěvku jde o simulátor ale podle druhého o úvod tratě. Vyjadřuj se přesněji. Jinak ti nikdo neporadí.
Ppoollll napsal:A co s tím? Udělat si kopii globálu pro BP a nainstalovat BP znovu.
havo napsal:Takže bych řekl, že problém nebude v globálu BP,...