AlesB napsal:
to Martan:
Když Tě to tak trápí, že nepoznáš co je obsahem setupu, tak si to vždycky nejdřív nainstaluj do nějaký samostatný složky, tam si to prohlídni, ať víš do čeho jdeš
To se mi zdá, že pak ten setup postrádá smysl, ne? A myslím, že když se tam toho píše tolik, že by to fakt nebyl problém, napsat „Vytvoří adresář XXX“.
A když se v už zaběhnutém systému adresářů v MSTS vytvoří nový, který ale obsahuje podobná data, jako jiný, tak nevím, proč se nevytvoří jako podadresář tam. Je to jako by někdo v tomto fóru vytvořil nové téma o trati Kúty - Praha, ale nazval by ho „Trať Praha - Kúty“, jehož obsahem by ale byla tahle trať.
Nebo bych vytvořil nějaký dokument do školy a vytvořil bych kvůli němu složku DOKUMENTY/ŠKOLA, přestože už je složka s podobným obsahem DOKUMETY/WORD/ŠKOLA/. Word jsem dal jako známější příklad, ale sám používám spíše \LaTeX.
Jsem totiž puntičkář: Když mi někdo řekne, že voda vaří při 100 stupních Celsia, tak budu předpokládat, že i na Everestu bude vařit při stejné teplotě, což ale ve skutečnosti není pravda, takže bych ho musel opravit, že teplota varu vody je za normálního tlaku 373,13 K.