Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Teď jsem si stáhl tvoji trať a na hrubo ji pustil. Nemám ještě podporu pro tvou trať v kódu ve smyslu zpoždění nastavení návěstidel nebo masek návěstidel.

Ale vypadá to očekávaně.

RunActivity 2025-12-15 18-34-56.jpg

Tygy, rád bych ti napsal, že jsem vinen. Ale všechny tratě, co mám a zkouším, s tím nemají nejmenší problém. S texturama a jejich shaderama jsem nic nedělal (taky nevím jak bych to udělal). Tohle vypadá, že jsi si přepsal texturu zdi a jen si to neuvědomuješ.
No kdyby to dělal jen jeden objekt, ale dělají to i silnice. Ale když dám deštivé počasí, jsou silnice v pohodě. Srovnaná je textura chodníku. Zkusím ty textury silnice a chodníku trochu ztmavit, opěrnou zeď zkusím dát jako původní model.

UL_Jih_76.jpgUL_jih_77.jpg
Tohle i za deště je zatím beze změny.

Hmm. ono ten problém dělá pár modelů.
Zkusím ty textury, pak se uvidí. A silnice Děčín - Povrly je stejný výrobce a stejný problém.

Toš "Děcka" !!! Přeci jen se nám to počasí umoudřilo a hned je to lepší. Textury nechám pro výrazné modely po úpravě, nic se tomu nestane. Začneme screeny z části Vaňov, restaurace Kotva, domky u Labe už vyrostly. Ještě severní strana a snad to bude.
Vaňov_9.jpg
Vaňov_10.jpgVaňov_11.jpgVaňov_12.jpg

Ale stejně si to počasí udělalo po svém. Kecám, přepínal jsem přes zkratku a vypadá to dobře.
Vaňov_14.jpgVaňov_15.jpgVaňov_16.jpgVaňov_17.jpg

Tygy, zkus také to nové nastavení shaderů. Snad se to jen zlepšilo a nic nerozhodilo.

Mám to teď trošku nabité, protože jsem včera začal v práci odpoledne, v noci pak člověk tahá čárka a přes den moc času nezbývá, ale neboj, do Vánoc to určitě stihnu, je možné že ještě dnes v noci.

Konečně bylo trochu času na práci. Tak pomalu finále Vaňov a směr bývalé Hradlo Chvalov, které se prý bude obnovovat a měly by být vloženy nějaké výhybky pro možné křižování, neboť po "sto letech" se přišlo na to, že úsek mezi UL-Jih a Prackovice je dlouhý a při výlukách či mimořádných událostech je časově náročné "vyjezdit". Dnes na "výletě" s M262 + 2x Bix.
Vaňov_20.jpg
Vaňov_19.jpgChvalov_1.jpgChvalov_2.jpgChvalov_3.jpgChvalov_4.jpg

Tygy, nejde mi to stáhnout. Googledisk chce po mně požádat o povolení ke stažení, ale po požádání se nic nestane.

Omlouvám se za potíže, ale chtělo to odsouhlas k přístupu, mělo by jít. asi 13 žadatelů. TVL, poprvé mě to donutilo hodit něco na google disk, protože nevím, co se stalo, ale nemohl jsem nahrát soubor vcelku na web. Dovolí mi to jen 128 MB max., přitom tam jsou soubory přes 1GB a nikdy nebyla potíž.
Navíce je to omezeno na přípony ZIP, jpeg MP3 a MP4 (odzkoušené a nahrané), RAR ani EXE mi nedovolí nahrát.
A protože jsem webový antitalent, tak jsem řešil náhradu přes Google disk. Tak sorry. Kdo by uměl poradit, tak beru, protože objem dat mám na 25GB a to tam určitě neleží. Děláno ve WordPress

Tak v novém roce pokračujeme, boj se rozšířil na dvě fronty. Nyní Povrly - roztoky, úprava okolí, i když tam vegetace je a trocha objektů taky, chybělo však zábradlí u peronů, taky to muselo trochu zarůst trávou, došlo i na pohyb silničních vozidel a poslední scr - Blonďák chyba, Škoda Forman se v klidu noří do přejezdu. Asi nový typ "Škarpoleza". Tenhle zrovna není ani polní, či lesní nebo swodidlowy.
Povrly-Roztoky_2.jpgPovrly-Roztoky_4.jpgPovrly-Roztoky_3.jpgPovrly-Roztoky_5.jpg
Povrly-Roztoky_6.jpgPovrly-Roztoky_7.jpg

Přílohy

• Povrly-Roztoky_3a.jpg
    Povrly-Roztoky_3a.jpg
    1021.3 KB · Zobrazeno: 4
Back
Nahoře