Databáze strojvůdců MSTS

plukas napsal:
122 030-0 napsal:
plukas napsal:
LuděkD napsal:
plukas napsal:
Martens: Věřím, i přesto doufám, že mi to vyjde ..
Zdravotním požadavkům vyhovuješ?
Jinak ti přeju, aby ti to vyšlo.

Jo jo zdravotně ano, tedka už jen psychotesty
Taky jdu delat 8.8. psychotesty a zdravotne jsem na tom dobre aspon tedy podle lekaru :D.

A jak jsi dopadl z psychotestů??? mě se povedly.... už jsem fíra :-D, už jen mraky předpisů a zkoušky :-)
Tak jsem dopadl nadprumerne :D....docela lehky a pekna psycholozka :D:D. Jdu tam v pondeli s kamosem to asi tam podepsat ci co a uvidi se...kdyz jsem tam byl minule tak mi rekli ze kdyz je udelam ty psycho tak bych prej mohl nastoupit od 1.9. No jeste se uvidi.
2 E499_2002: Hele nejak tezky to nebylo, ze zacatku nas se vsim seznamila, rozdala papiry nejakych 30 otazek asi na logiku pak byly rozpoznavani barev na cas pak byly vybirani monotonich znacek asi 30x dokola a pak bylo jako zaplata se stejnymi znaky vybirat na cas. No a pak nejaky dotaznik mezi tim si me vytahla pokecali jsme spolu nakreslil jsem strom :D ukazala mi vysledky, dodelal jsem ten dotaznik rekla mi jestli jsem prosel a jel jsem domu ikdyz trosku zmagorenej ale slo to :D:D

122 030-0 napsal:
plukas napsal:
122 030-0 napsal:
plukas napsal:
LuděkD napsal:
plukas napsal:
Martens: Věřím, i přesto doufám, že mi to vyjde ..
Zdravotním požadavkům vyhovuješ?
Jinak ti přeju, aby ti to vyšlo.

Jo jo zdravotně ano, tedka už jen psychotesty
Taky jdu delat 8.8. psychotesty a zdravotne jsem na tom dobre aspon tedy podle lekaru :D.

A jak jsi dopadl z psychotestů??? mě se povedly.... už jsem fíra :-D, už jen mraky předpisů a zkoušky :-)
Tak jsem dopadl nadprumerne :D....docela lehky a pekna psycholozka :D:D.

Tak psycholožka, co přesně? Ptaly se na něco nebo nějaký pokusy? :)

E499_2002 napsal:
Petr Šimral napsal:
K tomu lezení na návěstidla: zažil jsem to jednou v životě. Byl to nákladní vlak z Herkulesu (vedle litvínovské chemičky) přes Most NN někam na Cheb. Mlha naprosto neprůjezdná, mašina bez VZ a samozřejmě bez vysílačky. Odjezd nám přišli říci a když jsme při pomalé jízdě nezachytili předvěst, dojeli jsme někam, kde mohl být vjezd a dále jako pomocník jsem šel pěšky a hledal návěstidlo. A protože z koleje opravdu znak vidět nešel (návěstidla SSSR nic moc), musel jsem tam vylézt a přijít říct fírovi, že je to tam. V noci se červená solidně nese, přes den to je horší, ale dá se to kromě naprosto kritických podmínek. Navíc upozorňovadla před hlavními návěstidly ještě tenkrát nebyly.

Můžu se zeptat, co to bylo za lokomotivu a co dneska? Už ste fíra?

Byla to lokomotiva řady T 679.1 (dnes 781), dost často jsem míval v tom času letmo stroj 1112. Ano, strojvedoucím již několik let (skoro dvacet) jsem.
A není pravda, že jsem většinový majitel společnosti RAILTRANS, máme s kolegou shodně 2 x 50%.

Martens napsal:

Betlesáku, jsi tady dostatečně dlouho na to, abys tuto informaci, která se tady přemílala ze všech stran minimálně jednou zachytil.
Já myslel toho smaila jakože teda držim hubu a jdu se pokusit něco najít v tom neuvěřitelnym bordelu :roll:

Naposled editoval moderátor:
Beatlesák napsal:
Martens napsal:

Betlesáku, jsi tady dostatečně dlouho na to, abys tuto informaci, která se tady přemílala ze všech stran minimálně jednou zachytil.
Já myslel toho smaila jakože teda držim hubu a jdu se pokusit něco najít v tom neuvěřitelnym bordelu :roll:
kterého jsi taky spolutvůrce ..... :idea:

Konečně si snad uvědomíte, že ten bordel tady si děláte taky sami a že moderátor není totéž jako uklízečka .....

stačí jediná věc - myslet a používat to, co už funguje.....hledej šmudlo....klíčové slovo jsem použil vzdělání a požadovanou informaci jsem měl za 20 vteřin .....

Naposled editoval moderátor:
bob57_cz napsal:
Petr Šimral napsal:
A není pravda, že jsem většinový majitel společnosti RAILTRANS, máme s kolegou shodně 2 x 50%. PŠ
Jak pokračuje kauza RTE - pořád neprůstřelný DÚ ? Nebo jste ten projekt vzdali ?
Něco prosakuje o vstupu "žluté" SA na koleje .... .(?)

Něco prosakuje už dlouho.

DÚ by byl rád průstřelný, kdyby mohl. Ale stále platí, že platí norma a ta je tak nízká, že ještě Taurusům dost chybí, i když to nejsou násobky.

Pokud se podíváš na trasy a pražské nádraží pro budoucí rok, musí Ti být jasné, že něco není v pořádku. V našich trasách jsou trasované vlaky do Brna, ministerstvo je strašně moc chce. Na nás zbyla trasa v souběhu s Pendolinem, ale s nemožností projet úsek Li - PBě. Z toho důvodu není možné naplnit ekonomický záměr. Dostali jsme k připomínkování záměr Zákona o veřejné dopravě, kde jsou výrazné změny (i v regulaci osobní dopravy) a to je další kámen. Řekl bych, že proti těmto dvěma balvanům je problém lokomotiv naprosto podružný. Rozhodli jsme se, že proti takovým mlýnům nepůjdeme a současně musím zkonstatovat, že takový chaos, jako je v současné době na trati Praha - Ostrava bychom neměli šanci ustát.

plukas napsal:
122 030-0 - gratuluju :-)

E499_2002 - neboj se vlak nic ..... držím ti palce, at ti to taky vyjde

Díky moc, mám ještě necelý rok, protože sem šel o rok později do školy, ale stejně nevím jestli to dám...

Petr Šimral napsal:
DÚ by byl rád průstřelný, kdyby mohl. Ale stále platí, že platí norma a ta je tak nízká, že ještě Taurusům dost chybí, i když to nejsou násobky.
Norma je nezávazná a závisí na technickém schvalovateli, jestli bude posuzovat dle limitů v ČSN, nebo provede bezpečnostní rozbor součinnosti HDV a prvků zabezpečovacího zařízení.

122 030-0 napsal:
2 E499_2002: Hele nejak tezky to nebylo, ze zacatku nas se vsim seznamila, rozdala papiry nejakych 30 otazek asi na logiku pak byly rozpoznavani barev na cas pak byly vybirani monotonich znacek asi 30x dokola a pak bylo jako zaplata se stejnymi znaky vybirat na cas. No a pak nejaky dotaznik mezi tim si me vytahla pokecali jsme spolu nakreslil jsem strom :D ukazala mi vysledky, dodelal jsem ten dotaznik rekla mi jestli jsem prosel a jel jsem domu ikdyz trosku zmagorenej ale slo to :D:D
Dr. Pupíková, Praha Mas.n.? :-)

mikulda napsal:
122 030-0 napsal:
Dr. Pupíková, Praha Mas.n.? :-)
Je to ted nevim jestli ma takove prijmeni, takova pekna blondynka, mozna spinavy blond, proste pekna mlada holka :).JJ delali jsme to na masarykove nadrazi.

Back
Nahoře