Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha archiv #8

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Zdravím p. Šemoru, všiml jsem si, že zmizely některé triangly (Pardubice, Ústí n.O). Budete rušit i zbývající (Břeclav, Kolín, Zábřeh vlečka)?

Jasně. V Zábřehu ještě je? Jinak právě na těchto otočných trianglech jsou ještě pozůstatky starých návěstidel. Tato chci všude zlikvidovat a vypustit z databáze. A triangly od určité verze BIN nepotřebujeme, tak bude lepší to všude dát do původního stavu.

Adnedz napsal:
Jedu si takhle osobákem 4625 z Tišnova do Břeclavi (v aktivitě poi_os4625 z tkanlokopage.ic.cz) přibržďuju na šedesátku před Šakvicema a zezadu do mě vletí Pendolino. Je pravda že jsem měl menší zpoždění, ale pět minut není až tak hrozných. Každopádně je možné, aby se tohleto stalo? :o)

http://www.postimage.org/gx2kNT9i.jpg
Toto je bohužek úplně normální jev v aktivitách s hustějším provozem. Ve skutečnosti by jsi to Pnedolíno brzdil, ale pokud máš 5 minut sekyru a jsi v místech, kde se ti objevi za prdelí traffic ovládaný PC a je situace, že mezi hráčem a traffic PC není návěstidlo, tak ti vyblokuje cestu, a ještě to do tebe bez skrupulí našije, aniž by brzdil. Prostě takový fira páchající kamikaze.:D:D:D
Hold jsme pořád v MSTS a reél je poněkud jiný.:D:D Takže load a skus to jet tak, aby jsi tu sekyru neměl.;)
S pozdravem Dan.

Ano je,v tu chvíly jsi měl již dobré dvě minuty stát v Zaječí u peronu.Je třeba přidat.Tato otázka/odpověď by patřila spíše SEM :!:

Naposled editoval moderátor:

Adnedz napsal:
Jedu si takhle osobákem 4625 z Tišnova do Břeclavi (v aktivitě poi_os4625 z tkanlokopage.ic.cz) přibržďuju na šedesátku před Šakvicema a zezadu do mě vletí Pendolino. Je pravda že jsem měl menší zpoždění, ale pět minut není až tak hrozných. Každopádně je možné, aby se tohleto stalo? :o)
V MSTS pět minut je až moc velké zpoždění.A možné to je to pendolíno tě asi mělo někde předjíždět.

Zdravim, mel bych prosbu zda-li nemate nekdo aktualizace od 76 do 79, zduvodu nahleho prekopavani jsem vymazal aktualizace misto toho ze bych si je vypalil, diky za odpoved.

Pokud si uživatel nedělá aktualizované funkční zálohy a jelikož vím, co to obnáší i ohledně Trainsetu, v tomto případě je nejlevnější varianta si objednat nové DVD.
Proto platí, po každé úspěšné aktualizaci si dělat zálohy a po reinstalu MSTS si tuto nakopírovat zpět. Z originál DVD pak stačí jen tohle ve správném pořadí. Čeština MSTS - BIN - update BIN A musí to fungovat.
Ale pokud si zálohuji celou složku Train Simulator, tak to po nové instalaci MSTS jen zkopíruji na své místo a nemusím instalovat vůbec nic.

Mel jsem aktualizace, vsechno, ale jelikoz byli velike a tudiz se mi nevesli na zalohovy disk museli se smazat z duvodu prednejsich dat a nestacil jsem jej vypalit, tak proto se ptam, zda-li by se nekde nenasli? Pokud ne hodim dvd bp do kouta a tim to pro me konci.

Já také šetřím místem na disku. A vypalovat aktualizace na DVD, to je škoda práce a času. Raději si dělám zálohy aktuální práce, to smysl má. Jinak ten starý časopis, jmenované DVD BP opravdu hodit do kouta je rozumné řešení. Jeho aktuálnost dávno vypršela.

Semora: Mam dvd s verzi 75.1 12.12.06, neni duvod si kupovat nove dvd kdyz jej mam, samo nez jsem to smazal jsem si myslel, ale nepresvedcil, ze dotycne aktualizace jsou na vasem serveru. Proto zadam, zda-li by se nenasli nekde aktualizace 76-79, tenkrat jich slo stahnout hodne, pak jich bylo mene, no a ted jsou tam jen 5 aktualizaci. Nechci toho moc, je jasny kdybych mel aktualizace trebas 51 a vyse tak by bylo vhodne koupit nove dvd, ale takhle?

122 030-0 napsal:
Semora: Mam dvd s verzi 75.1 12.12.06, neni duvod si kupovat nove dvd kdyz jej mam, samo nez jsem to smazal jsem si myslel, ale nepresvedcil, ze dotycne aktualizace jsou na vasem serveru. Proto zadam, zda-li by se nenasli nekde aktualizace 76-79, tenkrat jich slo stahnout hodne, pak jich bylo mene, no a ted jsou tam jen 5 aktualizaci. Nechci toho moc, je jasny kdybych mel aktualizace trebas 51 a vyse tak by bylo vhodne koupit nove dvd, ale takhle?
Snad jsi si přečetl na webu autora v oddíle aktualizací následující odstavec. Cituji: "Technická podpora v podobě aktualizací zajištěna rok zpět. Starší aktualizace budou postupně odstraňovány, proto si trať pravidelně aktualizujte a zálohujte." Tvé DVD je více než dva roky staré, takže se ani na autora nemůžeš zlobit, jedině sám na sebe. Aktualizace 76 až 79 mají bratru 647 MB dat, takže o nějakém posílání na mail si můžeš nechat pouze zdát....

Zrovna jsem to chtěl napsat a plus k tomu Trainset, kterého je ještě víc MB. A mám pocit, že některé odkazy starších update na přidané lokomotivy už jsou nefunkční, tedy opět PAT.¨
Ale bavíme se o ničem, protože já tyto aktualizace s velkou radostí, že jsem si uvolnil místo, dávno smazal.

Ano nejsem debilni, donedavna to tam bylo a ted to tam neni, ano je to moje chyba, ze jsem si to nevypalil ci nepresvedcil jak je to s temi aktualizacemi, tudiz mam tri moznosti a to koupe noveho (coz jako se mi nechce), pak ze mi to nekdo preposle pomoci internetovych schranek a nebo se vykaslat na DVD BP.... .

122 030-0 napsal:
Ano nejsem debilni, donedavna to tam bylo a ted to tam neni, ano je to moje chyba, ze jsem si to nevypalil ci nepresvedcil jak je to s temi aktualizacemi, tudiz mam tri moznosti a to koupe noveho (coz jako se mi nechce), pak ze mi to nekdo preposle pomoci internetovych schranek a nebo se vykaslat na DVD BP.... .

Já si myslím, že nové DVD není až tak drahé ... A hrát MSTS bez Tratě BP by asi bylo složité, už kvůli trainsetu, který jinak člověk nesloží a také samozřejmě obsahuje unikátní trať jaké se nemůže rovnat žádná z jiná česká ani zahraniční.

Richard napsal:
122 030-0 napsal:

Já si myslím, že nové DVD není až tak drahé ... A hrát MSTS bez Tratě BP by asi bylo složité, už kvůli trainsetu, který jinak člověk nesloží a také samozřejmě obsahuje unikátní trať jaké se nemůže rovnat žádná z jiná česká ani zahraniční.
Trainset se da nastesti stahnout, ale ty aktualizace uz ne. V kazdem pripade snad se nekdo ozve, predem dekuji.

Richard napsal:
122 030-0 napsal:

Naprosto souhlasím s tím, že nové DVD není tak drahé. Opravdu nestojí víc, než jeden večer o pár pivech a panácích v hospodě, navíc si troufnu tvrdit, že u MSTS s trainsetem BP a tratí BP strávím víc než jen jeden večer. A že jsem člověk pohodlný, stejně myslím na to, že až budu někdy přeinstalovávat systém (pravděpodobně z příchodem Windows 7, kdy mé Visty pošlu na zaslouženou dovolenou) si s velkou radostí objednám DVD nové, než abych tu po více než roce aktualizoval trainset, trať.... Je to prostě o prioritách a myslím si, že to, co dělá Zbyněk s Martinem je fantastická práce za naprosto směšné peníze. A objednat si jejich práci stojí za to. Proto bych neplakal nad ztracenými aktualizacemi a spíše využil možnost, jak si vše konečně obnovit na jedné placce za minimální náklady.

Naprostý souhlas s Richardem, Ondrou a panem Šemorou. Kdyby tohle vydávala programátorská firma, tak by to stálo několik tisíc. Tedy minimálně 10 - 15krát víc než za to chce pan Šemora. Tak o čem je řeč? Když to budete soplit ze starých aktualizací, tak se u toho akorát tak budete vztekat a rozhodně se nepobavíte. O požitku z jízdy a případně krajiny se nedá vůbec mluvit. A pak to pane 122 030-0 skutečně zahodíte i s počítačem, protože bude tak zaneřáděnej, že slimák bude rychlíkem. Vytáhněte s peněženky pár stovek, nainstalujte dvě DVD a užívejte si! Přeji mnoho km pohodové jízdy.

Ona už aktualizace z DVD BP81 na BP82.1 je otrava, takže těch pár stovek za 2 nabušené DVD je fakt pakatel oproti času pana Šemory nad tratí strávenému :-)

Mirda napsal:
A pak to pane 122 030-0 skutečně zahodíte i s počítačem, protože bude tak zaneřáděnej, že slimák bude rychlíkem. Vytáhněte s peněženky pár stovek, nainstalujte dvě DVD a užívejte si! Přeji mnoho km pohodové jízdy.

Vysvetli mi, prečo bude pri inštalácii na ten istý dátum verzie trate PC zasvinený s aktualizácií viac ako keď to nainštaluje s DVD ???? Prosím dôkladne vysvetliť, aby som rozumel problematike PC trochu viac...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře