Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pastrnak19 napsal:Dobrý den,
Stavím aktivitu pro tuto trať a chtěl jsem se zde přítomných zeptat, jest-li náhodou neví kde bych našel zvuky pro polské vlaky konkrétní název souboru je common.snd/PKP-elektryczne nemůžu tyto zvuky nikde najit.
Předem moc děkuji
Dobrý den,IceMcLaren napsal:Pastrnak19 napsal:Dobrý den,
Stavím aktivitu pro tuto trať a chtěl jsem se zde přítomných zeptat, jest-li náhodou neví kde bych našel zvuky pro polské vlaky konkrétní název souboru je common.snd/PKP-elektryczne nemůžu tyto zvuky nikde najit.
Předem moc děkuji
Skus to najst na tejto stranke: http://www.trainsim.pl/TrainSim/index.php?dzial=1
Ak to tam nebude, tak mi napis SZ.
Pastrnak19 napsal:Nikde jsem to tam nenašel, možná je to tím že neumím moc Polskipokud byste to někde našel tak mi pošlete odkaz přímo na stažení. Předem moc děkuji
Dobrý den,sovo54 napsal:Pastrnak19 napsal:Nikde jsem to tam nenašel, možná je to tím že neumím moc Polskipokud byste to někde našel tak mi pošlete odkaz přímo na stažení. Předem moc děkuji
kabiny a zvuky najdeš tu:
http://www.trainsim.pl/TrainSim/index.php?dzial=3&m=11&pd=10&s=3
Pastrnak19 napsal:Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat jsk můžu odstranit hlášení staničního rozhlasu aniž by mi to při startu Trati 321 hlásilo chybu. Předem děkuji za kladnou odpověď.
takže se může stát že se Martin na to vykašle a nemusí dávat ke stažení aktualizace jest-li jsem to spravně pochopil.VáclavS napsal:S tím se nedá nic dělat. Martin nemá trať lincenzovanou, tedy nemůže vyžadovat náhradu škody. Zase nějací idioti chtějí mít vše zdarma viz ohraná písnička...
Konkrétně PKP-elektryczne jsem hledal dlouho, pak jsem na ně náhodou narazil, ale kde to si už nepamatuju. Jinak nějaké dzwieki máš na té stránce, na kterou tě odkazoval IceMcLaren a když prolezeš linky na té stránce, určitě narazíš na další.Pastrnak19 napsal:Dobrý den,
Předem moc děkuji
Děkuji ale zvuky mi už poslal MartinKuba napsal:Konkrétně PKP-elektryczne jsem hledal dlouho, pak jsem na ně náhodou narazil, ale kde to si už nepamatuju. Jinak nějaké dzwieki máš na té stránce, na kterou tě odkazoval IceMcLaren a když prolezeš linky na té stránce, určitě narazíš na další.Pastrnak19 napsal:Dobrý den,
Předem moc děkuji
Ne, tím říkám že se tomu nedá zabránit, obzvláštně jestli jde o zaměřené stránky na WAREZ.Pastrnak19 napsal:takže se může stát že se Martin na to vykašle a nemusí dávat ke stažení aktualizace jest-li jsem to spravně pochopil.VáclavS napsal:S tím se nedá nic dělat. Martin nemá trať lincenzovanou, tedy nemůže vyžadovat náhradu škody. Zase nějací idioti chtějí mít vše zdarma viz ohraná písnička...