Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Bob2084 napsal:
Zdravím,
mám dotaz : po které koleji se jezdí na trati Břeclav - Wien ?

Bob2084
myslím, že po levé...je to vlastně trať Bohumín - Wien, postavená už za Rakouska-Uherska, kde se jezdí vlevo...

Johnny: díky za odpověď, nebyl jsem si jistý hlavně průjezdem ve Vídni.

Dobrá práce Martine, jen ta Břeclav ale to si mi už vysvětlil.

Richard Balkwill

Stavitelxx napsal:
Ahoj Zbyňku, mě to připadá, že stavím dost pomalu, chtělo by to na stavbu více času:oops:
Mě zas připadá,že stavíte až extra rychle a kvalitně.No,ta rychlost ani tak být nemusí,ale tu kvalitu sleduji už delší dobu,když si představím 1. a 2.aktualizaci nechce se mi tomu ani věřit.
Ale,u mně to bude podobné,jestliže jsem ačátečník,člověk se dotoho musí vžít a to Stavitelxx udělal... :) Pak je jasné,že se staví rychle a i přesto kvalitně...
mimoto:Všiml jsem si,že v plánu přibyly některé nové tratě jako má rodná 323 Tak věřím,že bude lepší než ta má...

Naposled editoval moderátor:

Gajdma napsal:
Stavitelxx napsal:
Ahoj Zbyňku, mě to připadá, že stavím dost pomalu, chtělo by to na stavbu více času:oops:
Mě zas připadá,že stavíte až extra rychle a kvalitně.No,ta rychlost ani tak být nemusí,ale tu kvalitu sleduji už delší dobu,když si představím 1. a 2.aktualizaci nechce se mi tomu ani věřit.
Ale,u mně to bude podobné,jestliže jsem ačátečník,člověk se dotoho musí vžít a to Stavitelxx udělal... :) Pak je jasné,že se staví rychle a i přesto kvalitně...
mimoto:Všiml jsem si,že v plánu přibyly některé nové tratě jako má rodná 323 Tak věřím,že bude lepší než ta má...

Čteš vůbec někdy po sobě co píšeš? Asi ne, protože je to děs. :!:

Ahoj Martine, tak testuji aktivitu pod poslední aktualizací. Vše šlape, ale jednu malinkou výtku bych měl ke Studénce. To, že dáváš vozy jako objekty do tratě už jsem jakž takž skousnul.:D:D Nevadí mi ani ty Btaxy ve šturcu u kopřivnického nástupiště. Ale je docela blbé dát Btaxy na vedlejší kolej vedle nástupiště na Bílovec. Když např. přijedu z Bílovce a chci objet soupravu vozů, tak je to takové divné.:D:D.
Jinak jsem se klepal, kolik toho bude na opravu v Čes. těšíně po akt. a vyšela z toho jen jedna trasa traffic PC a moje trasa. Trasy odstavených vagónů se to ani nedotklo.
S pozdravem Dan.

Jsem dnes aktualizoval na 16 akt, projíždím aktivitu z Košic do Libně, a zatím mi na Slovensku chybí předzvěstníky o snížení rychlosti.

Dobrý den, byl by někdo ochoten přeložit mi text k (mnou vytvořeným) aktivitám této tratě do slovenčtiny? Pokud ano tak pište SZ .

Balkwill01 napsal:
Dobrý den, byl by někdo ochoten přeložit mi text k (mnou vytvořeným) aktivitám této tratě do slovenčtiny? Pokud ano tak pište SZ .

Vážený známý-neznámý (ne, Richard Balkwill opravdu nejste, ale to řešit nechci...), vám by měl někdo texty překládat i do češtiny, se kterou je to víc než špatné :cry:

Pryč ale od blbostí - hlavně musím poděkovat Martinovi za další skvělou aktualizaci, i když taky nechápu, jak to dělá.... Na aktualizaci 11 jsme všichni jezdili rok a najednou to stavitel seká jako Baťa cvičky a výsledek je perfektní. A jestli je v tom nějaká ďábelská smouva, tak ať si je. Pro všechny simfíry je to jen a jen dobře :)

Zdravím, práve som si nainštaloval aktualizáciu č. 16, skúsil som na nej moju rozrobenú aktivitu Os 7809 z Popradu do Košíc. Všetko krásne šľapalo, až po SNV. Prichádzal som k perónom, rýchlosť niečo okolo 80 km/h a naraz to spadlo bez akejkoľvek výstrahy, akurát ma to posielalo k Microsoftu. Sledujem, že každému to šľape bez problémov, takže problém bude asi u mňa. Môže to byť spôsobené tým, že mi môj slabý PC nestíha? V tejto aktivite mám aj ja podosadzované statické objekty a tak to bola možno priveľká záťaž... :( . Má niekto podobné skúsenosti? Alebo vedel by poradiť? Ak to bude tým, tak už sa teraz teším, kedy Martin uverejní na svojej stránke zmenšené zvuky na staihnutie.. ;)

pOs3r4 napísal:
Všetko krásne šľapalo, až po SNV. Prichádzal som k perónom, rýchlosť niečo okolo 80 km/h a naraz to spadlo bez akejkoľvek výstrahy, akurát ma to posielalo k Microsoftu. Sledujem, že každému to šľape bez problémov, takže problém bude asi u mňa. Môže to byť spôsobené tým, že mi môj slabý PC nestíha?

Áno je to spôsobené staničným hlásením,ktoré má vyše 28MB.Už sa na úprave pracuje."Vydržať"

Zdravím,

Bob2084: Nedávno jsem tu psal, že v úseku Dětmarovice - Přerov - Břeclav - Wien se jezdí po levé koleji. Břeclav - Kúty po pravé.

Gajdma: Trať 323 v plánu není, v té mapě je toho více špatně znázorněno, ty plány v mapě budou vypadat trochu jinak, v další aktualizaci.

Dan J: Když na některou kolej umístím lokomotivu nebo vozy, tak tu kolej schválně nijak neoznačuju ani názvem stanice ani číslem koleje, aby už v editoru aktivit šlo poznat, že není označená, tudíž na ní asi něco bude stát, takže na neoznačenou kolej nejezdit!:wink:
Jinak ten Český Těšín ještě není hotový, ta úprava výhybek byla jen taková "zbytečná" oprava, protože kompletně celá stanice půjde zbourat a postaví se znovu.

Edie: Kde přesně chybí předvěstníky? Z které rychlosti na kterou rychlost?

A ještě něco pro všechny: Po zveřejnění aktualizace 12 tady Zbyněk psal, že bych měl do trainsetu zahrnout vozy, které Zbyněk v trainsetu nemá, jako například vozy z východního Slovenska, nebo Ostravské lokomotivy, Rakouské vozy a mašiny, já ani nevím co všechno existuje...
Takže pokud někdo doma máte vozy, které by se mi mohly hodit a jsou vyladěné pro MSTS BIN, tak budu rád, když mi je vezmete do Prahy na slezinu.
Já budu mít notebook, takže to můžete donést třeba na CD-RW, nebo přenostném disku, to je úplně jedno, jen si to zkopíruju.
Budu v Praze jen v sobotu dopoledne a chvíli odpoledne, tak se u mě přihlaste co nejdříve:wink:

Předem děkuji, Martin

Stavitelxx napsal:
Dan J: Když na některou kolej umístím lokomotivu nebo vozy, tak tu kolej schválně nijak neoznačuju ani názvem stanice ani číslem koleje, aby už v editoru aktivit šlo poznat, že není označená, tudíž na ní asi něco bude stát, takže na neoznačenou kolej nejezdit!:wink:
Jinak ten Český Těšín ještě není hotový, ta úprava výhybek byla jen taková "zbytečná" oprava, protože kompletně celá stanice půjde zbourat a postaví se znovu.
Ahoj.
Jasně, s Těšínem nebude problém. Pak prostě vyjde oprava aktivity. Jinak to s tím neoznačováním kolejí je super. Avšak v té Studénce ty Btax stojí na objízdné koleji, pro trať do Bílovce. Takže pokud přijedu s 810 + Btax z Bílovce a chci jet zpátky, tak nemám jak objet vozy. Musel bych porojet právě přes ty statické Btaxy.:D Toto je jediný příped, kdy v této trati zasahuje statický model i do osobní dopravy, takže pokud by to nebyl problém, tak bych je fakt navrhnul zrušit jen z této konkrétní koleje.:D
S pozdravem Dan.

Ahoj,chtěl bych se jen na něco zepat.Nainstaloval jsem si aktualizaci 16,ale když vyjedu ze stanice Wien Sudbahnhoff,tak mi to hlásí chybějící soubory a hra spadne.Chci se proto zeptat,jestli se to stalo při stahování,nebo jestli to dělá více lidem a mám počkat na další aktualizaci?Díky za odpověď :-)

Vídeň mi běhá v pořádku. Chyba bude asi jinde.

Edie napsal:
Vídeň mi běhá v pořádku. Chyba bude asi jinde.

Já už na to přišel,je to opravdu někde jinde :-) já jsem nainstaloval pouze soubor "Routes" a zapomněl jsen na "Global" :-) ale i tak díky za radu :-)

-Johnny- napsal:
Bob2084 napsal:
Zdravím,
mám dotaz : po které koleji se jezdí na trati Břeclav - Wien ?

Bob2084
myslím, že po levé...je to vlastně trať Bohumín - Wien, postavená už za Rakouska-Uherska, kde se jezdí vlevo...

Řekl bych, že většina tratí na našem území je postavená za Rakousko-uherska, proto taky ta kilometráž našich tratí :)

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jak se dají vytvořit startovací místa v MSTS.Děkuji

dnetusil napsal:
Dobrý den,chtěl bych se zeptat jak se dají vytvořit startovací místa v MSTS.Děkuji
zkus si precist navody na nasem serveru.ja je navydavam,ale bracha mi rikal,ze v nejlblizsi dobe budou... :oops: dnes urco budou

Vykašli se na sliby jakýchsi serverů, projdi si sekci FAQ. Případně napiš SZ, třeba mě;-)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře