Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Dakujem idem na to

GIGN1987 napsal:
pocuvaj ma necem tu nikoho buzerovat ja ta prosim o radu ne o to abi mi dakto hovoril ci to nemozem kupit odpoved znie nie nemozem lebo tak sa to do slovenska pokal viem nezasiela a ja som zo slovenska presne bivam v trencine vis ? tak ma netoto a napis co stim

Tak to si na omyle. Keby si sa pozrel na stranku tvorcu tejto trate tak zistis, ze sa da poslat aj mimo Ceskej republiky a teda aj na Slovensko. A preto ti radsej odporucam objednaj si ju. Mas tam presny popis ako trat nainstalovat bez problemov, a nie, ze si ju stiahnes. Tym ze si ju stiahnes znevazis pracu tvorcu trate, a bacha aby sa nenastval a neprestal s vydavanim aktualizacii iba preto, ze par ludi sa znizi k tomu, ze radsej si ju stiahne aby mal peniaze na chlast a podobne debiliny. Zamysli sa nad tym. Co by si robil ty keby tvoju niekolkorocnu pracu si niekto len tak stiahol.
a este pre ostatnych, neviem preco pomahate ludom, ktory si nacierno tuto trat stiahnu a este sa aj k tomu priznaju. Myslim, ze toto forum zacina ozaj upadat. Je to smutne.

Ja sa tiež pripojím. Som z Trenčína a predstavte si, že po objednaní mailom u autora ku mne trať bez problémov prišla :cool:

Kevin napsal:
Ja sa tiež pripojím. Som z Trenčína a predstavte si, že po objednaní mailom u autora ku mne trať bez problémov prišla :cool:

... a predstav si, že i na "šaleny východ" do Košíc prišla :D

Dobre dobre nehadam nereste to je mi to fuk ale este bi ma teda zaujimalo preco cela trat tu na download a este necem tu nikoho nastvat

GIGN1987 napsal:
Dobre dobre nehadam nereste to je mi to fuk ale este bi ma teda zaujimalo preco cela trat tu na download a este necem tu nikoho nastvat

Kamarát, po tebe čítať, to je umenie.

sorry za gramatiku
som zistil ze sem vobec nepatrim tak sorry za stratu casu ak sa mi to podari bude to otazka stastia nicoho ineho v ticho veciach som uplna lama vaciu svet nevidel a preto svoju diskusiu koncim a budem aktivny len v tom co sa viznam to jest windows a podobne

Naposled editoval moderátor:

GIGN1987 napsal:
sorry za gramatiku
... budem aktivny len v tom co sa viznam to jest windows a podobne
Ty sa vyznáš vo Windows ? Keby ano, tak by si nekládol také hlúpe otázky. Znalosť Windows vyžaduje určitú inteligenciu, tvoja gramatika a vôbec spôsob vyjadrovania a schopnosť popísať problém nijako tomu nenasvedčujú.

PS: Koľko máš rokov ? 12 - 13 ?

Naposled editoval moderátor:

Tax napsal:
Pokud svou znalost windows použil i pro tvorbu nicku,jeho rok narození je 1987.Pokud tomu tak opravdu je,je smutné,že se vyjadřuje jako 13-tiletý.Osobně jsem jeho první příspěvky následoval odpověďmi s radou co a jak,dnes by mne zajímalo,jestli se alespoň ráčil obtěžovat mé rady vyzkoušet pro potěšení z úspěchu.

poison napsal:
Tax napsal:
Pokud svou znalost windows použil i pro tvorbu nicku,jeho rok narození je 1987.Pokud tomu tak opravdu je,je smutné,že se vyjadřuje jako 13-tiletý.Osobně jsem jeho první příspěvky následoval odpověďmi s radou co a jak,dnes by mne zajímalo,jestli se alespoň ráčil obtěžovat mé rady vyzkoušet pro potěšení z úspěchu.

mam 22 sorry pisem rychlo a skusal som to patchovanie je moja slabina taka je pravda prepacte ze som vas obtazoval a tim windows som mislel ze vem si poradit ked mi nenanbehne komp vo velkej casti pripadov

pisem bez diakritiky

a uz nebudem nikomu pisat kim tu trat nekupim dakujem za pochopenie ale ak nepojde ani ta kupena tak ...

ale ak nepojde ani ta kupena tak ...
Asi nebude problém v trati...
Pokud ti to bude i tak dělat problémy, mě pomohlo si chybový hlášky opsat a poté ve většině případů dohledat zde na foru (nebo dohledat chybějící modely na netu), chvilku trvá než se do toho zmatku kolem MSTS dostaneš...

no dufam ze ta kupena pojde ... mas pravdu okolo vsetkeho je zmatok vratane msts

Nebude chodit ani koupená,spíše bych to viděl tak,že vlastně chodí bez jakéhokoliv problému,ale uživateli jaksi chybí vozidla v aktivitách a to je ten problém.Takže znova,pokud chceš jezdit aktivity k trati budeš si muset tato vozidla obstarat,nebo zaměnit za ta,která máš ve svém MSTS.

Dobrý den chtěl jsem se zeptat, mám trať koupenou z aktualizací 11 a než mi spadlo PC a bylo nutné přeinstalovat software tak mi trať běžela ze všemi aktualizacemi v pohodě. Po nainstalovaní nového Windows XP a následně nainstalování zalohované tratě od aktualizace 15 mi také chodila normalně, ale až jsem si pak stahnl aktualizaci 16 a 17 tak se mi v menu hry nezobrazila trať 321 a když chci postavit aktivitu, tak mi to v editoru napíše "chyba při nahrávání tratě" můžete mi někdo poradit kde jsem udělal chybu? Už jsem skoušel snad všchno. předem díky

Otázka na Martina "Stavitelxx":
na kdy plánuješ vánoce, respektive kdy plánuješ vydání aktualizace č.18?

lucky.J napsal:
Otázka na Martina "Stavitelxx":
na kdy plánuješ vánoce, respektive kdy plánuješ vydání aktualizace č.18?
No předpokládám, že Vánoce myslel ty křesťanské, teda 24.prosince.

Kuba napsal:

Třeba plánuje udělat vánoce už o prázdninách (červenec-srpen).
Se ani nepochlubí, jak se mu povedla Praha.

lucky.J napsal:
Kuba napsal:

Třeba plánuje udělat vánoce už o prázdninách (červenec-srpen).
Se ani nepochlubí, jak se mu povedla Praha.
asi si myslis ze on ma tolko casu ze po kazdom metri ti bude ukazovat ze co postavil nechajte ho pracovat a neotravujte ho lebo sa moze nastvat a nic nebude

ma toho proste dost

Taky si myslím, že máme na čem jezdit na rok dopředu.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře