Trať ČD 180 by Pavel14

RE: Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Pavel14 napsal:
jaká sranda?začínam stavět úsek Klatovy - Horažďovice.screeny z trati bych skusil stihnout ještě dneska.
Kdybych měl hotových 10 km a usoudil, že je třeba začít znovu, klidně bych začal. A tu starou trať bych si nechal na pokusy či na zkoušení nových postupů.
A úplně nejlepší jsou podle mých zkušeností dvě věci. Ta první: Otevřít si nějakou kratší povedenou trať (Bystřice-Hustopeče, Čáslav-Třemošnice, ... ) a podívat se, jak je to děláno. Ta druhá: Najít si poradce, za kterým je vidět nějaké dílo, a komunikovat s ním. A nejlépe je, když nebydlí moc daleko. Protože hodina praxe u jeho počítače vydá za týdny mailů a SZ.
A byl bych opatrný ve slibech, když jsem hodně na začátku. Oj, kolik tratí již bylo započato, a jen tu a tam některá byla dokončena.

bob57_cz napsal:
Pavel14 napsal:
na stránky jsem dal nějaké screeny.časem přibudou další.začínam dělat Plzeň - Praha.chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá sklony ze 185 a 170.díky http://www.trat-170.wbs.cz
"Prostuduj" http://www.iwan.eu07.pl/danone39/
Tohle si nastuduj, jsou tam dobré věci, ale sklony ani směr, to v těchto materiálech nebudou ani náhodou. Takže tyto materiály použiješ, až budou koleje položeny. Ale k tomu potřebuješ mít známosti u traťovky.

Na tohle byly nejlepší staré dodatky k trati.Bohužel je sehnat je docela problém.

no jo no.možná by snad jedině pomohlo video s trati.znam nějaký strojvedoucí tak když bych jim řekl.no a práce na Prahu pokračují,jsem v Chrástu a zítra budu pokračovat dále.

[quote='Pavel14 no jo no.no]
no jo no.možná by snad jedině pomohlo video s trati.znam nějaký strojvedoucí tak když bych jim řekl.no a práce na Prahu pokračují,jsem v Chrástu a zítra budu pokračovat dále.[/quote]A taky navštiv náš kroužek češtiny ..., no jo no.no :D

Pavel14 napsal:
už jsem v Rokycanech.
To teda smekám, mně u fiktivních tratí, kdy se nedržíš žádné předlohy, nestaráš se o sklony či poloměry, trvá kilometr 4-5 hodin. Holt asi mi nezbyde s takovým šnečím výkonem než stavění tratí pověsit na hřebík.

Pavel14 napsal:
tak jsem na stránky dal zase nějaké fotky.taky je malá ukázka

zase Plzeň hl. n.

Náááádherné screeny, len čo je pravda. Ale je tu taký malý problém - zrejme ich vidíš len ty sám. Niekto má medzery v práci s PC a netom. Radšej to urýchlene oprav, kým ťa niekto ( napr. B57 :cool: ) vedecky nezotrie a nezadupe pod čiernu zem.

Tax napsal:
Pavel14 napsal:
tak jsem na stránky dal zase nějaké fotky.taky je malá ukázka

zase Plzeň hl. n.

Náááádherné screeny, len čo je pravda. Ale je tu taký malý problém - zrejme ich vidíš len ty sám. Niekto má medzery v práci s PC a netom. Radšej to urýchlene oprav, kým ťa niekto ( napr. B57 :cool: ) vedecky nezotrie a nezadupe pod čiernu zem.

nevíte někdo jak sem dam pořádně ty obrázky?předem dík za odpověď

Pavel14 napsal:
nevíte někdo jak sem dam pořádně ty obrázky?předem dík za odpověď
Tohle je způsobeno tím, že ten odkaz nevede přímo na obrázek, ale na generátor stránky kterou onen veb vrací v html. A to jak jistě uznáš nelze v tagu IMG zobrazit. Obrázky musíš nahrát buď jinam nebo nalézt způsob jak se k obrázkům dostat přímo v prostoru onoho webu. Je ještě možnost nedávat sem odkaz v tagu IMG, ale dej ho sem v tagu URL. A po kliknutí se onen obrázek zobrazí.

Tax napsal:
Radšej to urýchlene oprav, kým ťa niekto ( napr. B57 :cool: ) vedecky nezotrie a nezadupe pod čiernu zem.
Nechal jsem to raději na Tebe, abys nefrflal, že hned vidím každou chybu.
No, i tak to nepomohlo a musel sis rejpnout. Vítej v klubu. :D
A kdyby se povedlo autora kontaktovat, tak mu prozraďte, kde má na klávesnici "Caps Lock" a "Shift".
dem][quote= napsal:
Kôň má štyri nohy a predsa sa potkne?[/quote]Hej. Díky opraveno.

Naposled editoval moderátor:

Pokud chceš dát odkaz na fotogalerii, tak při tvoření příspěvku napiš toto:
Kód:
[url]http://trat-170.wbs.cz/Fotogalerie.html[/url]

Pro vložení odkazu na konkrétní screen vlož tento kód:
Kód:
[url]http://trat-170.wbs.cz/Fotogalerie.html?fotka=číslo[/url]

Back
Nahoře