Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
VáclavS napsal:Pavle, natáhni koleje do Berouna a bude se přestupovat.
Nepřipadá mi to jako dobrý nápad, když se sbalí do jediného souboru 0,5GB. Jednak díky přenosu může dojít k poškození a druhak se tak veliký archiv špatně rozbaluje. Na PC s RAM 512MB až 1GB se dokonce rozbalení nemusí povést vůbec při nedobré konstalaci swapu.Pavel14 napsal:vzhledem k tomu že už nějací uživatele si stáhli moji trať.tak aby to nebylo líto ostatnim tak tady je adresa http://www.uloz.to/879489/trat-170.rar ...
bob57_cz napsal:Nepřipadá mi to jako dobrý nápad, když se sbalí do jediného souboru 0,5GB. Jednak díky přenosu může dojít k poškození a druhak se tak veliký archiv špatně rozbaluje. Na PC s RAM 512MB až 1GB se dokonce rozbalení nemusí povést vůbec při nedobré konstalaci swapu.Pavel14 napsal:vzhledem k tomu že už nějací uživatele si stáhli moji trať.tak aby to nebylo líto ostatnim tak tady je adresa http://www.uloz.to/879489/trat-170.rar ...
Rozumnější je to rozdělit na více dílčích částí.
Zatím... . Kolik těch zatím bylo ? To přijde. ...Pavel14 napsal:mě si nikdo zatim nestěžoval že by se mu to nestáhlo nebo nerozbalilo
bob57_cz napsal:Zatím... . Kolik těch zatím bylo ? To přijde. ...Pavel14 napsal:mě si nikdo zatim nestěžoval že by se mu to nestáhlo nebo nerozbalilo
I ten Zbyněk si už dal říct a balí to na menší, ač byl tvrdošíjně dlouho pevný ve stejném názoru, že to problémy nedělá.
Stačilo pár DVD pro někoho nerozbalitelných a změnil technologii.
Nic ve zlém, je to jen zkušenost. :salut:
JiříkTK napsal:Ale vrtá mi hlavou, kde se vzalo těch 500 Mb, když na screenech jsou pouze koleje. Kolik to proboha bude s krajinou, vegetací a se všemi objekty?
Hynďa napsal:JiříkTK napsal:Ale vrtá mi hlavou, kde se vzalo těch 500 Mb, když na screenech jsou pouze koleje. Kolik to proboha bude s krajinou, vegetací a se všemi objekty?
Jestli on tam Pavel nemá naházené objekty z jiných tratí. Třeba ještě nepoužité ale naházené v Shapes a Textures.
Pavel14 napsal:...do vánoc chystam aktualizaci s těmito úseky Praha - Plzeň - Furt im Wald a Plzeň - Klatovy - Domažlice.
Ahoj,VáclavS napsal:Pavel14 napsal:...do vánoc chystam aktualizaci s těmito úseky Praha - Plzeň - Furt im Wald a Plzeň - Klatovy - Domažlice.
Tak to budou 2 verse tratě 171, ale to nevadí. Pavel bude jistě stavět současnou a já stavím v rámci tratě 120 tuto trať ve versi roku 1995 (Zbyněk si připomene Berouny).
VáclavS napsal:... již se neobjevují řady 141 a 181 na nákladech, plzeňská esa nezajíždějí s osobáky až na Smíchov, bobiny již netahají patra do Řevnic či do Karlštejna, již nejezdí EC Albert Einstein, EC Karlštejn, IC Franz Kafka, Cassovii zkrátily do Prahy a Excelsior nejezdil přes Ústí, ale přes Plzeň. Od nového GVD přestane jezdit Otava a zrušily R 352/3 do Frankfurtu. Tolik stručně co se změnilo.
Já jsem tam končil v 94 a Radotínem se projíždělo 100 a 90 bylo až za Radotínem na konci roviny před pravým obloukem směrem na Černošice. 70 neznám nikde na celé trati ze Smíchova do Berouna, nejméně bylo 80/85 za Z.Třebání, jinak vesměs všude bylo 90 s krátkými úseky 100, v Berouně 50.Právě docela dost. ...zvyšovala se traťová rychlost v Radotíně z 90 na 100 a u Hradla Korno z 70 na 100, ...Tolik stručně co se změnilo.