model 749/751/752

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Honza.tomi napsal:
Tak 749.051 je fakt úžasná, ito upravený zábradlí pro I.serii.

Děkuji za pochvalu. Snad mi odpustíte trochu pochlubení :lol: - 749.051 je takovým mým příspěvkem k trati 240 8) Tedy nejen příslušně upravený model pro "originální" I. sérii, který v původním balíku scházel, tak i samotný skin do podoby z let cca. 1999-2001, kdy takto jezdila pod Jihlavou (dnes již zase vypadá trochu jinak) :wink: Z těchto důvodů (mimo jiné, kromě technického problému s webem) je taky k downloadu u trati 240, ne klasicky u mě na webu. Tedy další "autoskin" vlastního modelu, ale zbytek už fakt asi nechám na skinařích, 4 kousky by snad stačily :D :lol:

Naposled editoval moderátor:
OndraJ napsal:
Z těchto důvodů (mimo jiné, kromě technického problému s webem) je taky k downloadu u trati 240, ne klasicky u mě na webu.
Není tam . Ale je tam "!!! Nová aktalizace " :D

Luděk napsal:
Za tu 751.053 bych byl rád, je to jedna s posledních existujících ex Jihlavských bardotek této řady.
Když jí uděláš ty budu radši protože na to při stavění tratě není moc času
Teď mám dovolenou, jak se vrátím, tak ji nafotím. Doufám že tam ještě bude, ale stojí odvodněná u rotundy

Čouda napsal:
http://www.trat240-msts.uvadi.cz/uloziste/cd749051.zip tu máš čerte kropáč
Je sice hezké, že sem dáváš přímý link, ale mne zajímá, jak se k němu dostanu normálně z toho uvedeného webu, když tam není ani čárka.

To bohužel správe stránek to na své místo ještě nezařadil. Třeba se někdy dočkáme.

Nemýliš, ale celkovo má Prievidza veľkú pôsobnosť, takže môže sa ukázať aj vo Zvolene.

Nazdar pánové.
V poslední aktualizaci trainsetu BP se objevily v ENGu 749 241 et /rvet odkazy na kabinu, která obsahuje shodně značený CVF: 749et.cvf. Ten má být součástí CAB751. Je možno zveřejnit odkaz, kde se dá tato kabina vč. odpovídajících CVF stáhnout? Děkuji.

Venny napsal:
Nazdar pánové.
V poslední aktualizaci trainsetu BP se objevily v ENGu 749 241 et /rvet odkazy na kabinu, která obsahuje shodně značený CVF: 749et.cvf. Ten má být součástí CAB751. Je možno zveřejnit odkaz, kde se dá tato kabina vč. odpovídajících CVF stáhnout? Děkuji.
A není to jenom cvf, s kontrolerem výkonově naladěným tak, aby to odpovídalo nastavení engu se zapnutým topením?

Jistě že je. A pokud se nemýlím je součástí mého "velkého" balíku 749/751 k doinstalování k Arwyho kabině.

Ondro - děkuji. Po doplnění tvých update pro kabiny je vše v pořádku. Zároveň prověřuji další řady 75x. :D

Back
Nahoře