Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No prece to, ze jsem lama a mam monitor nastaveny na vyssi rozliseni, nez umi MSTS. A jestli jsem prvni, kdo na to neprisel, tak slibuju, ze uz na pocitaci nebudu hrat ani MINY.Zbyněk Šemora napsal:A na vyšší nebo na nižší ?IL62 napsal:...a divím se, že to tady nikoho nenapadlo. Bez urážky. Změnit rozlišení monitoru!
Já mám sedmičky a pařím na 1600x1200, tedy maximum co MSTS a přiřazený monitor umí. A žádný problém. Takže co mělo někoho napadnout ?![]()
Maximalne vodim za nos tak sam sebe. Ale pak tomu uz prestavam rozumet. Kdyz mam nastaveni 1920x1080, tak se proste MSTS nespusti. Obrazovka zcerna, jakoby se TS spoustel, ale v zapeti se opet objevi plocha.dem napsal:Pocuj priatelu. Podla mna nas tak trochu vodis za nos.....Ty si mozes na monitore nastavit co chces, ale ked spustas MSTS tak sa ti to automaticky prepne do rozlisenia ktore je nastavene v MSTS. Ked ho vypnes vrati sa nastavenie monitoru. Tak ako to myslis s tym vyssim rozlisenim co MSTS dokáze ?
MSTS 1080 riadkov nepodporuje, ak máš taký monitor ( neviem, ktorý idiot vymyslel formát 16:9 a 1080 riadkov ... ) tak si máš MSTS spúšťať v okne. Okrem toto nijako nesúvisí s Win7. Kúp si radšej poriadny 24" monitor s DVI, 1920x1200 a máš po probléme. Alebo 19" 1280x1024IL62 napsal:Maximalne vodim za nos tak sam sebe. ... 1920x1080...
Dráčik napsal:Tax: Ja mám monitor 1920x1080 (aj win7 v tomto rozlíšení) a MSTS spúšťam normálne v rozlíšení 1280x1024 bez problémov. Monitor sa mi sám prepne do tohoto rozlíšenia, mám čierne kraje, ale obraz neni deformovaný. Musel som ale nastaviť správne aj monitor a aj GK.
Michal napsal:Dráčik: Mám stejnou konfiguraci, ale ten obraz deformovaný je. Je totiž roztažený na 1080 řádků. Nebo ty máš úzké černé proužky i nahoře a dole?
dem napsal:..... Trať Alfold , ktorá je rozmerovo gigantický projekt a spracovaním omnoho detailnejší ako BP .....
dem napsal:Zbynek nechytaj sa na všetko ako mucha na lep. Je to detailnejšia trať.