Grafika, ovladače, swap a jiné

No pri spúštaní MSTS musí byť xpadder zapnutý, na obrazovke v pravom dolnom rohu by mala byť ikonka xpaddera. Na tú keď klikneš tak tak by ti to malo vyhodiť okno v ktorom budeš mať obrázok svojho gamepadu spolu s nadefinovynými písmenami klávesnice. Uisti sa, že máš nadefinované klávesy tak ako v simulátore, lebo od bin 1.7 sa nedajú prenastaviť. Takisto musíš mať na gamepade zapnutý analog (ak ho má). Nastavenie gamepadu si musíš v xpadderi uložiť! Inak ma už nenapadá prečo by to nemalo ísť. Skús si s tým zahrať aj inú hru, či to pôjde.

Mám vše nastavený a nejde mi to při žádné hře zatím,pořáde zkouším ale už mě taky nic nenapadá

Mal by si to mať nejak takto nastavené: http://imageshack.us/photo/my-images/12/beznzvuyl.jpg/ keď to ani tak nejde, tak ma už nič nenapadá a dalej už ti asi neporadím.

No nedalo mi to a tak som ti našiel som podrobný návod ako pripojiť xbox 360 gamepad na pc: http://www.youtube.com/watch?v=Mj0pzYowD7E
A ešte jedno upozornenie ak máš win 7, tak si klikni na odkaz, ktorý je v popise videa a podľa toho si xpadder nastav.

skoro napsal:
Zdravim nastavoval som grafiku a grafika sa zlepsila ale toto mam nad stromami:

http://3x.cz/dm-J9ZG.jpg

Stahni si v sekcii Volby -> Detaily grafiky položky "Kvalita objektu v terénu" a "Kvallita textur objektu v terénu" o 1 stupeň dole.

Rád bych se podělil s ostatními o svou osobní zkušenost.
Po výměně grafické karty a správném jejím nastavení mně ve hře fps vylezlo na maximum 32 a víc ani ránu, i kdybych se rozkrájel.
Takže problém jsem začal řešit dnes s Pavlíkem a díky jeho pomoci jsme to rozlouskli.
Jediné, co pomohlo zvýšit fps na normální úroveň vzhledem k možnostem GK a PC obecně byl přeinstal MSTS včetně úklidu v registrech.
Právě dokončeno během hodiny a výsledek je skvělý.
Takže pokud by někdo měl tento problém, nepomůže ani mprofile.exe, ale přeinstal celého MSTS.
Pavlíkovi děkuji za pomoc a má další bod.

Tak máme s Mírou další zkušenost ohledně fps za sebou. To vysoké fps vydrželo jen pár dní a pak zase jen max 32 a to i na Hisatsu line. Po dlouhém bádání za pomoci protokolu výpisu systémových událostí ve Windows nakonec pomohlo vyměnit datový kabel od hdd za druhý a zatím je zde naprostá spokojenost. Doufám, že to zase neklesne. Pokud ano, zřejmě to bude chtít koupit kvalitnější kabel. Ten, co je dodáván spolu s deskou, nebude dostatečně kvalitní.

Takže i tyto nepatrné maličkosti mohou mít vliv na hodnotu fps v simulátoru.

Ahoj,měl bych malou prosbu.Odešla mi ve stolním PC grafická karta a potřeboval bych poradit,jakou koupit,aby na ní MSTS šlo.Doposud jsem měl ATI EAH4850,ale ta už není k sehnání.Operační systém mám Vistu.Nepotřebuju nijak extra drahou,nějakou za solidní cenu,ale aby tam MSTS šlapalo.Předem díky

Nevím jak je to tu u Visty, ale u W7 a dál je sázka na jistotu nějaká Nvidia. Opravte mne, zda se pletu...

Zdravím,chtěl jsem se zeptat,dělalo se něco s ,,koridorovýma kolejema,, ? Nějak se mi nezdá jejich zobrazování,viz.obrázek,čím víc vzdálené tak tím horší
koleje_koridor.jpg

Tohle je chyba u tebe, doladit grafárnu a tmavší sou, protože ty co jedou přes OR se v obloukách zobrazoval starý betón, tak se tam dal ojetější koridor.

Tenhle jev se mi také ukazuje, ale jen v MSTS. Při jízdě v OR je vše korektní. Jelikož nejsem odborník přes nastavování GK a související terminologii, požádám tě o radu: které parametry GK mohou ovlivnit to zkreslené zobrazování, případně kde se dají ovlivnit? Mám AMD Radeon HD6670.
Za fundované informace děkuji. ;)

Zdravím, já používám Win7 a grafiku Radeon HD5700. Pro ježdění v MSTS spouštím Catalyst 13.12 32/64 bit s nastavením podle obrázku.
scrgrb.jpg
scrgrbCatalyst.jpg
Catalyst.jpg
Obrázky MSTS ukazují rozdíly.

Ahoj, tak to jestli zabere, je rada nad zlato, mně to zlobí taky, jen mi nejde zadat to zatržítko BOX, jak tam máš ty:
mast gk.jpg

Hmmm, tak prostředí se sice zlepšilo, ale mám v kabině mřížku, někde se to tu se mi zdá řešilo, ale nevím kde.

Back
Nahoře