Trať ŽSR 169 + ŽSR 500 ( ŠRT )

RE: ŠRT Haniska pri KE - Maťovce

duuso napsal:
Jazdiť sa s tým určite dá, ale na ruských tratiach lebo ČS2 po našej ŠRT nechodí.Po Maťovce chodia tuším len ukrajinské VL10 a 11.

Niekedy dávnejšie chodili sem tam tie Ukrajinské VL až do Hanisky do depa. Pred mesiacom napr. menili v Haniske podvozky a potom putovali z Hanisky až do Litvy elektrické jednotky 575.

Takže mám po matúrach a už by som aj pomaly mohol vydať ŠRT trať. Ešte ma čakajú nejaké úpravy v RD Haniska a myslím že do týždňa by to mohlo ísť von. Trať bude mať niečo okolo 450MB. Je to dosť ale kvôli 20MB nestratím dva dni života hľadaním prebytočných vecí. V dnešnej dobe už máme rýchle pripojenia tak to nebude problém. Trať bude fungovať najlepšie pod Globalom z trate 321.

Inak aj vám vypisuje každý druhý deň "mates.zscs" s otázkou kedy to výjde??? :mad:

Naposled editoval moderátor:

perinakx napsal:
Inak aj vám vypisuje každý druhý deň "mates.zscs" s otázkou kedy to výjde??? :mad:

Ak obťažuje aj viacerých - teda okrem zbytočných otázok na fóre - dajte vedieť, priradím mu do profilu patričné osobné hodnotenie :D

perinakx napsal:
Takže mám po matúrach a už by som aj pomaly mohol vydať ŠRT trať. Ešte ma čakajú nejaké úpravy v RD Haniska a myslím že do týždňa by to mohlo ísť von. Trať bude mať niečo okolo 450MB. Je to dosť ale kvôli 20MB nestratím dva dni života hľadaním prebytočných vecí. V dnešnej dobe už máme rýchle pripojenia tak to nebude problém.
Co se týče přebytečných věcí, Michalův Track Report Ti je najde za 5 minut a najde Ti také to, co v trati chybí. Ale i 400 MB na cca 30 km trať je docela hodně. A není to jen o rychlosti připojení, ale také o funkčnosti tratě.

perinakx napsal:
Takže mám po matúrach a už by som aj pomaly mohol vydať ŠRT trať. Ešte ma čakajú nejaké úpravy v RD Haniska a myslím že do týždňa by to mohlo ísť von. Trať bude mať niečo okolo 450MB. Je to dosť ale kvôli 20MB nestratím dva dni života hľadaním prebytočných vecí. V dnešnej dobe už máme rýchle pripojenia tak to nebude problém.

Jedna otázočka, široká fachčí na x-trakoch alebo KBP ?

Musím pochvalit tuto trat si rád zajezdím a hlavně se těším na model 125.8 který je fakt výborný. Už se těším až se sním na trati projedu. Jen tak dále:-)

K tomu není co prostě dodat jenom že to bude mazec už se nemůžu dočkat:-) a ještě jak tu duuso psal bude pod BP nebo X-track??

musim uznat tato trat sa paci aj mne aj z toho dovodu ze perinakx ich robi velmi realne niekedy si clovek mysli ze je fakt na tom mieste kade trat vedie

Keď raz budem mať :D čas, tak Ti naskinujem aj T669.5501 z vlečky INTERPORT servis, tá je tiež široká s SA3, alebo ak by niekto chcel môžem posunúť foto.Ináč výborne, na túto štreku sa veľmi teším.

Zdravím,
vím, že to je zase ruský stroj, ale nedala by se svým způsobem použít jako 17E?
http://www.trainsim.ru/download/80/
Přeji hezký víkend, Éčko.

Nuže za prvé, 17E je tuším "odklizová lokomotiva", neviem čo to má spoločné so ŠRT, za druhé-VL41 ani zďaleka nekorešponduje so 17E.

duuso napsal:
Nuže za prvé, 17E je tuším "odklizová lokomotiva", neviem čo to má spoločné so ŠRT, za druhé-VL41 ani zďaleka nekorešponduje so 17E.

Na trať asi nepůjde použít model CHS2 ve verzi 2.0 jak je na trainsim.ru?? Nebo bylo vyrobeno i v širokozchodné verzi pro rusko?? Nevím fakt jen se ptám tak se dyštak nezlobte za tuhle otázku.

Otík, nie celkom Tvojmu príspevku rozumiem, ale čo sa týka ČS2, tak tie na ŠRT nechodia, trať slúži iba nákladnej preprave, ktorú zabezpečujú dvojčatá radu 125 ZSCS, ukrajinské VL11 chodia iba do Maťoviec, ďalej nie a to je z ukrajinských mašín všetko.

Miro ma poprosil aby som dal predbežnú informáciu o tom, že trať ŠRT v úseku Haniska pri Košiciach-výhybňa Slančík bude na stiahnutie od 6.7.2009 čo je budúci pondelok :)
Je sa na čo tešiť ;-)

No pekne, už sa teším, bude k trati pribalený aj nejaký trainset /rusáky a 125/ ? Alebo predpokladám,že Pikku si dvojčatá vydá sám ? Lebo s rusákmi je poblém, je ich milión kusov na x weboch.

duuso napsal:
No pekne, už sa teším, bude k trati pribalený aj nejaký trainset /rusáky a 125/ ? Alebo predpokladám,že Pikku si dvojčatá vydá sám ? Lebo s rusákmi je poblém, je ich milión kusov na x weboch.

Pikku vydá 125 a možno ešte niečo sám, no a s tým ruským to si posťahujete sami, je to všetko na jednej stránke.;)

Len doplním, že najviac je toho, čo využijete na ŠRT je tu:
http://www.trainsim.ru
Takže vagóny si už môžte posťahovať :D

Tak takto áno, ja som náročný na skladbu vlakov tak mám vozy aj z iných ruských webov, ale v pohode.

Back
Nahoře