Trať ŽSR 169 + ŽSR 500 ( ŠRT )

Nejako som teraz nemal moc času a hlavne chuť. Ale keď som si prečítal že sa nikto neponúkol, tak sa vo mne pohlo svedomie a už som to spravil a zaslal na testovanie.

nebulus napsal:
Nejako som teraz nemal moc času a hlavne chuť. Ale keď som si prečítal že sa nikto neponúkol, tak sa vo mne pohlo svedomie a už som to spravil a zaslal na testovanie.

:D to máš tak furt a stále dookola: ak treba objekty mimo trate BP, je tu Nebulus, Mates, sem tam Pawlik, Michal ... Pikku a Tax, keď treba model mašiny, vagónu, zas je to doosprostenia dokola to isté, mená sa opakujú, až teraz že pribudlo zopár odpadlíkov z RS/RW a konečne sa vyprofiloval aj dem. Ale zato požiadaviek od radových členov je móooooc veľa, aj koňa by to zabilo :D

Tak teda model už je na svojom mieste v trati, ďakujem Nebulusovi.

Trochu ma však mrzí že stále keď niečo potrebujem tak sa ozvú iba tý istý ľudia, ale toto fórum ma 1600 užívateľov z toho 400 ktorý prídu a len kritizujú alebo povedia toto tak tamto inak, další 100 ktorý prídu a založia nove vlákno typu "trat169 - nefunguje" preto som aj písal do vlákna, aby sa ozval niekto taký veď som chcel iba jednoduchý násyp, ale zase nič. No nič idem teda zapnúť editor a postaviť aspoň kilometer trate :D

to perinakx:
co nás tady balamutíš - to jsou fotky ze skutečné tratě a né screnny z MSTS......................perfektní práce, jen tak dál

Naposled editoval moderátor:
Rýsuje se Ti to pěkně. Jak máš 4. obrázek. Zarostlé máš pod náspem, na náspu. Zkus osázet křovinami i tu šikmou část. Pokud to moc zarostlé v reálu není, stačí tam utopit menší stromy, aby nahoře koukal jen vrch. Jde to velmi rychle a vypadá to dobře. Pak nevznikne takový ostrý rušivý pás. A nebát se náspy osazovat i do míst, kde trať na náspu není. Jen to krásné štěrkové lože za to stojí a nehledě k tomu, že v zářezech můžeš úplně přesně zarovnat terén (je nutné bagrovat i pod koleje, proto je dobré tam mít ten model náspu.).

Na to pivko si ale máš zajít. Je potřeba se i od stavění odreagovávat.

Zbyněk Šemora napsal:
... Na to pivko si ale máš zajít. Je potřeba se i od stavění odreagovávat.

No nato pivko som teda zašiel, nie jedno nie len pivo ako inač na východe :D Ale nie no, teraz mám čas tak niečo postavím, potom sa mesiac neozvem a tak stále dokola.

Zbyněk Šemora napsal:
...Zkus osázet křovinami i tu šikmou část...

Možno by nikto neveril ale aj kríky sa ako tak snažím dávať tam kde aj sú v skutočnosti preto možno niekde taký prázdny násyp, na násype by mala byť vysoká tráva ale zase netreba preháňať, už tak mám dosť objektov na štvorec.

Trošku som sa ale popasoval z Editorom a takto to dopadlo:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t165583_1gyn.jpg[/URL] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t165585_3can.jpg[/URL] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t165586_4can.jpg[/URL] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t165587_19can.jpg[/URL]

Okrem toho som na vlečke do USS doplnil návestidlá ( ktoré som predtým neviem prečo zabudol osadiť ) a pravidelnú linku do Londýna :D

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t165589_21uss.jpg[/URL]

A co ty šutry na kolejích? To je blbý reál. Já mám na to dvě vzpomínky. Jednou jsme přijížděli do Rosic nad Labem ke vjezdu na červenou od Stéblové a na kolejích hromada kamení. Zastavili jsme a pod náspem číhala nějaká děcka. Vyběhl jsem z mašiny s kompresorovou tyčí a parchanti zmizeli. Ale jízdní kola tam nechali. Tak jsem všem vypustil ventilky jako ve filmu Slavnosti sněženek.

Druhý případ byl u vjezdu do Hrabovky v Praze. Přijíždíme pomalu k návěstidlu zakazujícímu jízdu a nějaký parchant na koleje klade nejen kamení, ale i staré pneumatiky a kusy železných propojek. Tak jsem opět vyběhl z mašiny hrozící ocelovou kompresorovou tyčí a malého darebáka prohnal až mezi okolní pavlačové domy. Pak jsem jen slyšel nějaký ženský křik. "Ty debile, co jsi to na kolejích zase vyváděl".
Pak jsem pyramidy zátaras na kolejích odházel za pohledu cestujících z oken vlaku a s otazníkem nad hlavou, "proč dál nejedeme" a pak jsme už bez úhony mohli pokračovat v jízdě do cílové stanice. Kameny na kolejích, to byl vždy boj s větrnými mlýny. Volat policajty nikdy nepomohlo. Než přijeli, darebáci byli dávno pryč.

dem napsal:
TO ano. Lietanie je mojim nesplnenym snom. Tak aspon lietam online na IVAO.

Dnes sa to dá realizovať v každom druhom aeroklube, len je treba mať nejaké to éčko:D , takže tiež veľmi často nebrázdim oblohu.

Zbyněk Šemora napsal:
A co ty šutry na kolejích? ....

No ak sa mám priznať keď som bol malý tak som dával kamene na koľaje tiež, veď predsa dva tri kamene takej gorilke neuškodia Teraz je to ale iné, pred pár týždňami som bol v Medzeve z KHKV Haniska, a tiež boli na koľajniciach kamene nie dva tri ale asi v 3 m dlhom úseku kameň za kameňom po oboch stranách. M131 1125 to ale v 30km/h prešlo celkom "obstojne". Tiež viem prípad že na ŠRT trat dal niekto na koľaj celý drevený pražec, vtedy už ale 125 pekne skákala.

Zdravím. Bude sa dať stiahnuť nejaká čiastková verzia trate? Alebo opýtam sa inak: Bude to ako rozširenie súčasnej trate ŠRT alebo bude to samostatný projekt?

WitchHammer napsal:
Zdravím. Bude sa dať stiahnuť nejaká čiastková verzia trate? Alebo opýtam sa inak: Bude to ako rozširenie súčasnej trate ŠRT alebo bude to samostatný projekt?

Trať ŽSR169 bude ako aktualizácia trate ŠRT. ( niečo do 100MB)

perinakx napsal:
WitchHammer napsal:

Trať ŽSR169 bude ako aktualizácia trate ŠRT. ( niečo do 100MB)
Ďakujem za informáciu. WH

Na webstránku boli doplnené nové screeny z aktuálnej stavby trate, kde môžete vidieť rozdiely medzi pôvodnou verziou trate a súčasnou.

3michal napsal:
Na webstránku boli doplnené nové screeny z aktuálnej stavby trate, kde môžete vidieť rozdiely medzi pôvodnou verziou trate a súčasnou.

No pekne. Sú tam vidieť výrazné rozdiely. Mohli by ste zaktualizovať aj mapku na úvodnej stránke?

Back
Nahoře