Trať CR_310

V každé aktualizaci trati je info o novinkách,
v poslední aktualizaci se jednalo pouze o pár kosmetických úprav,
jako oprava názvu staniční koleje nebo odstranění stromu z koleje atd.
Pokud si tuto poslední malou aktualizaci nenainstalujete,tak v další
případné aktualizaci máte problém.
Děkuji za vysvětlenou :)

Dobrý den hledám verzi 310 o které jsem četl zde na fóru. Bylo zde popsáno modernizace všech úseků na trati, elektrizace Olomouc - Uničov - Šumperk a přidání 5. nástupiště. Jestli by mi nemohl napsat a poslat mi ji na vyzkoušení přes SZ.
Předem děkuji za odpověď.

Autor po kritice, zde přítomných členů si nechal verzi do šuplíku.
TrainMart, ty se mi snad jenom zdáš. Nepřekrucuj tady fakta...
Ne po kritice přítomných členů! Buď té lásky a formuluj situaci přesně. Autor zbastlil trať 310 stavitele, který mu nedal svolení a navíc se tady navážel do všech ostatních. Neměl ani správně textury a ůpravy vypadaly... no vracet se k tomu nebudu. Byl bych stejný, jek tebou zmíněný "upravovatel" tratě, který se tady taky vracel, pokaždé pod jiným nickem.

Dobrý den, mám problém s texturami Xtrack. Některé výhybky a angličáky jsou zobrazeny v texturách UK Track. Může někdo pomoci?

Přílohy

• 2023-09-14 (1).jpg
    2023-09-14 (1).jpg
    681.7 KB · Zobrazeno: 1
  • 2023-09-14.jpg
    2023-09-14.jpg
    634.7 KB · Zobrazeno: 1
máte někdo v pořádku k této trati Consists, furt mi to píše chybu vl-310-r906-os13615.con, i když jsem si všechny con vytvorene preulozil ConBuilderu tak to nepomohlo a convert aktivity nevidi zadnou posloupnost pritom tam jsou prtoze Conbuilder je nektere masiny s transetu nacte, chtel jsem zkusit aktivitu R906, verze trati 6.5 z google disku

máte někdo v pořádku k této trati Consists, furt mi to píše chybu vl-310-r906-os13615.con...
Snaž si obsah složek Services, Paths a Consists, tohle s chybou tratě nijak nesouvisí a nejlépe si smaž celou trať co máš v compu, komplet a stáhni si celou trať znova ZDE.

Ok, jaky trainset teda pouzit, kdyz chci zkusit zrovna konkretne aktivitu R906 ktera tam je? Nez si treba Dane stahnu tvoje? Global doporucujete zakladni treba od semory ? A pak na to ten co je k trati 310, protoze 32 MB se mi zda malo? Diky

Ok, jaky trainset teda pouzit, kdyz chci zkusit zrovna konkretne aktivitu R906 ktera tam je? Nez si treba Dane stahnu tvoje? Global doporucujete zakladni treba od semory ? A pak na to ten co je k trati 310, protoze 32 MB se mi zda malo? Diky
Zakladny global je zakladny, to je ten co je v hre MSTS....

Zakladny global je zakladny, to je ten co je v hre MSTS....
Přesně tak. A ten si zálohuji bokem, stáhnu trať i s global k ní z odkazu výš, nainstaluji a nechám přepsat ten global co tam je. Originál je v zálize bokem.

Pokud budu instalovat jinou trať, třeba BP, tak složku routes a global, kde je teť 310 přejmenuji na global310, routes310. Vemu ten origo global ze zálohy a vutvořím složku routes a nainstaluji trať BP.

Když pak budu chtít hrát opět 310, tak si jen gyto dvě složky přejmenuji. U BP dopíšu GlobalBP a RouteBP a u složek, kde mám příponu 310 ji odmažu. A tak to dělám i s jinýma tratěma, pokud nemají spolený global. 321 a BP se s jinýma tratěma nesnesou. Vlastně BP pobírala ještě Luhačovice, ale to je jedno. To si musíš zjistit zvread me u tratí.

Dál už nevím, jak poradit.

Přesně tak. A ten si zálohuji bokem, stáhnu trať i s global k ní z odkazu výš, nainstaluji a nechám přepsat ten global co tam je. Originál je v zálize bokem.

Pokud budu instalovat jinou trať, třeba BP, tak složku routes a global, kde je teť 310 přejmenuji na global310, routes310. Vemu ten origo global ze zálohy a vutvořím složku routes a nainstaluji trať BP.

Když pak budu chtít hrát opět 310, tak si jen gyto dvě složky přejmenuji. U BP dopíšu GlobalBP a RouteBP a u složek, kde mám příponu 310 ji odmažu. A tak to dělám i s jinýma tratěma, pokud nemají spolený global. 321 a BP se s jinýma tratěma nesnesou. Vlastně BP pobírala ještě Luhačovice, ale to je jedno. To si musíš zjistit zvread me u tratí.

Dál už nevím, jak poradit.
Ano to všechno chápu já mám na to vyhrazený disk ssd, mám sice uděláno složitě že mám každou trat zvlášť napr. Train Simulator 310, Train Simulator BP, Train Simulator 321 atd. a v nich vždy Global,Routes,Sound,Trains. Neznáte teda výchozí aktivitu R906 tzv. jaký trainset je požit?

Děkuji, Ještě jinak máte global z MSTS a jste ochotný ho na sdílet? Mám jen totiž OR CZ/SK 1.8 děkuji
Podle mne není co sdílet. Žádný global z MSTS já neznám. Mám tratě rozděleny celkem do 9 podadresářů a v každém mám příslušný Global. Jak zde již popsal DanJ, přesunuji vždy do adresáře s daty pro hru trať a příslušný Global. Jiný způsob neznám.

Ano to všechno chápu já mám na to vyhrazený disk ssd, mám sice uděláno složitě že mám každou trat zvlášť napr. Train Simulator 310, Train Simulator BP, Train Simulator 321 atd. a v nich vždy Global,Routes,Sound,Trains. Neznáte teda výchozí aktivitu R906 tzv. jaký trainset je požit?
Sound a Trains jsou pro všechny tratě stejné (společné). Jinak naprostá většina autorů u aktivit uvádí, který použili trainset. Většinou je nutné některá vozidla vyměňovat nebo doplňovat.

Back
Nahoře