Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
U Mikuldy si sosni třeba ffprevodnik.zip. Pro utility msts není potřeba instalovat msts. Stačí rozbalit z archivu GAME.CAB na CD.program Shape Shifter nebo jiný, kterým bych mohl převést soubor .s do textové podoby?
Jak?Edit - vyřešeno.
Tak znovu. Jak?Vyřešeno soukromě.
To si můžeš myslet jen ty. Nic tomu totiž nenasvědčuje.Člověk by si myslel, že smysl věty "vyřešeno soukromě" v tomto kontextu asi každý pochopí.
To jsi vzal kde? Myslel sis to jen ty sám při psaní svého požadavku. Napsal jsi přece tohledo klína spadl soubor ffedit_unicode.exe (podotýkám součást MSTS, které ale údajně nepotřebuji),
a pakměl by prosím někdo program Shape Shifter nebo jiný, kterým bych mohl převést soubor .s do textové podoby?
Ode mne jsi dostal správné řešení hned na první dobrou.Rozumím dobře, že bez ffedit_unicode.exe to prostě neotevřu?
Pracuješ s tím jako správce?!Já mám problém právě s FFEDITem, když vyberu lokaci daného programu, hází error. Popř. přihodím screen.

Vyzkoušej převést tam a zpět nějaké Skurovy kousky, výsledek nebude shodný s originálem, pokud se vůbec povede převod.No, koukám, že mám vše z roku 2001, ale ještě se mi nestalo, že by cokoli nešlo dekomprimovat a zpětně zkomprimovat. Ale asi to platí o tom nástroji výše. Asi v jednoduchosti je síla.