prolam
Provozní technik
Pavlík napsal:Složku Services v Routes\CR_310 máš?
Ano, mám.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pavlík napsal:Složku Services v Routes\CR_310 máš?
Problém je, že ti vlak přijede od Kravařů, kdyby ti přijel z Kravař, tak by ti to možná šlo.prolam napsal:Podruhé dnes mám otázku k trafiku. Například začínám v Opavě a pojedu směr Krnov. Od Krnova ovšem nejdřív přijede rychlík plus spěšnej od Ostravy a osobák od Kravařů. Zkouším to simulovat v AE, a jedinej trafik co se mi objeví, je ten rychlík od Krnova, kterej ale zůstane stát u vjezdovýho návěstidla. Ostatní trafik po zbytek aktivity se mi neobjeví ani v simulaci. Nevíte kde jsem udělal chybu? Předem velký dík.
Kuba napsal:Problém je, že ti vlak přijede od Kravařů, kdyby ti přijel z Kravař, tak by ti to možná šlo.prolam napsal:Podruhé dnes mám otázku k trafiku. Například začínám v Opavě a pojedu směr Krnov. Od Krnova ovšem nejdřív přijede rychlík plus spěšnej od Ostravy a osobák od Kravařů. Zkouším to simulovat v AE, a jedinej trafik co se mi objeví, je ten rychlík od Krnova, kterej ale zůstane stát u vjezdovýho návěstidla. Ostatní trafik po zbytek aktivity se mi neobjeví ani v simulaci. Nevíte kde jsem udělal chybu? Předem velký dík.![]()
Ahoj, já to neřeším, defalt.wag máš složku v trainsetu solo, to není složka modelu a ta se nesmí přepsat, pokud je ale laděný jen wag. soubor modelu, je to jedno, alespoň mne to v MSTS bordel nedělá a pokud použiju vozy jen jako traffic, tak už vůbec ne.erikmir napsal:Čaute, chcem sa spýtať, ako zistím ktoré polské vozy sú vyladené podľa nášho defalt.wag ? Sú to tie, ktoré majú v názve "vuz" ? napr. PKP vuz WLABou 70-80 410 /W-wa Grochow/