Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...
Zdravim přítomné. Chtěl jsem se Vás zeptat, jestli nejsou někde ke stažení addony co bývaly na stránkách Filipa Havla.
Po letech jsem se vrátil k msts. Rád bych si některé své skiny opět stáhnul.
Jalikož Dusso dal odkaz pouze na stažení kontejnerů (freightanim), tak já přidám informaci, že tyto kontejnery jezdí po síti čd naloženy na 16cti vozech Sgs (demontována dřevěná podlaha) v relaci Ždírec nad Doubravou/Planá u Mariánských Lázní - Hněvice. Ostatně více se o tom dočtete v článku na k-reportu, jak píše KUBA. Pro nezkušené ještě přidám odkaz na stažení našeho vozu i s kontejnery. Stačí pouze nakopírovat do složky trainset a jezdit. Čistě teoreticky bychom mohli kontejnery naložit i na vozy Sgns, ale není pěknej model a řada Sgns se pro tuto přepravu používala pouze z počátku.
Já to jenom sesadil dokupy a přeznačil. Autorství všeho patří někomu jinýmu. Nicméně to využijeme minimálně v úseku Kralupy - Hněvice. Kudy přesně to jezdí netuším.
Bee 272 - reko z B a Bc, 140km/h
Bee 246 - reko z B a Bh vyrobených v Maďarsku, 160 km/h
Bee 240 - reko z Bee 246, červený, klima, vakuové WC, 160 km/h
Bee 238 - reko z Bee 246, najbrt, klima, vakuové WC, 160 km/h
To papej: Děkuji moc.
Ale teď potřebuji stáhnout věci z ts-studio.pl, ale některé věci bohužel už nejdou stáhnout. Přitom tyhle vozy potřebuju do Danovy aktivity.