Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Zdravím, hledám Polské ED72 které se daly ještě před rokem stáhnout na stránce ormg-dodatki.com jenže teď už se nedají, nemá je někdo?

Hledám soubor Nvst251.ace. Neví někdo, kde se dá stáhnout nebo dokonce vlastní? Potřebuji jej pro správnou funkci přejezdníku. Díky za ochotu.

Zdravím. Chtěl bych si projet aktivitu Sp1918 pro BP (autor JK), bohužel narážím na problém s kabinou pro jednotku EN57AL. Přiložený 'common.cab' obsahuje nějaké zvláštní odkazy na 'tex.ACE', nic jiného. Můžu požádat o nějaký relevantní odkaz či způsob, jak s přiloženým souborem CVF nakládat?
Děkuji.

Zdravím. Chtěl bych si projet aktivitu Sp1918 pro BP (autor JK), bohužel narážím na problém s kabinou pro jednotku EN57AL. Přiložený 'common.cab' obsahuje nějaké zvláštní odkazy na 'tex.ACE', nic jiného. Můžu požádat o nějaký relevantní odkaz či způsob, jak s přiloženým souborem CVF nakládat?
Děkuji.
Ahoj. Na https://pkor.trainsim.pl/ je aktualizovaná EN57 s 3D kabinou. Já mám ještě i starší verzi cab. Snad to pomůže.

Na En57 od PKOR jsem obdržel radu mistra, jak opravit nástup a výstup cestujících a je tam toho víc. V ORCZ jsou zatím nefunkční a stojí v moji virtuální žosce. Navíc, kdo používá Activity Editor MSTS a hodí je přímo do trainsetu, tak the end. Už taky opraveno. Až budu mít čas dopracuji.

Zkusil jsem náhradní soupravu ED72. Po příjezdu do Vermeřovic naskočila čekací doba více než 300 minut. To asi nebude ono... :(

Zkusil jsem náhradní soupravu ED72. Po příjezdu do Vermeřovic naskočila čekací doba více než 300 minut. To asi nebude ono... :(
JK_Sp1918.act

DistanceDownPath ( 11857.8 )
PlatformStartID ( 49562 )
ArrivalTime ( 55170 )
DepartTime ( 55230 )
SkipCount ( 5 )
? ;-)

Back
Nahoře