Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

V instalaci trati BP. Ale tohle je potřeba jenom u hraní v Openrails.
Když tak si jej dopiš sám, pokud BP nemáš:
Coupling (
Type ( Chain )
Spring (
Break ( 450kN 450kN )
r0 ( 30cm 60cm )
)
CouplingHasRigidConnection ( 0 )
Velocity ( 0.01m/s )
)
comment ( sprahlo predni )
Coupling (
Type ( Chain )
Spring (
Break ( 450kN 450kN )
r0 ( 30cm 60cm )
)
CouplingHasRigidConnection ( 0 )
Velocity ( 0.01m/s )
)

Ale tohle je potřeba jenom u hraní v Openrails.
Bohužel Zbyňku není. INC soubory jsou brané pro každé OR jako životně důležité a kód, pokud je nenajde, vynechá model úplně a nebo rovnou spadne do chybové hlášky. Já měl s tímto právě problém u tvé aktivity, než jsem se podíval do logu a tam zjistil, proč nezobrazuje některé loosecony.

Bohužel Zbyňku není. INC soubory jsou brané pro každé OR jako životně důležité
Možná se nechápeme, ale když se hraje v klasickém Openrails, tak pokud nemám modely přepočítané na 30, tak se buď prolínají nebo nedotýkají nárazníky. Většinou to mám v engu a wagu, ale někde je to ve společných souborech. Ale ty společné soubory jsem doplňoval ještě před vydáním ORCZSK. Předchozí Vectrony byly právě směrované na spřáhla 0cm, tak jsem vytvořil ještě složku na 30cm s tím, že se to nikomu nemůže nikde přepsat. Před ORCZSK byl se spřáhly problém, protože se vydával "Klondaik", nikdo neřešil rozměry a dotýkání se nárazníků.

Dobrý den mohl bych se zeptat kdy bude ke stažení
zsskc_Shimmns_020
zsskc_Shimmns_104
zsskc_Shimmns_126
zsskc_Shimmns_171
zsskc_Shimmns_238
zsskc_Shimmns_429
zsskc_shimmns_505
zsskc_shimmns_336
zsskc_shimmns_506
zscs_shimmns_558

Hledal jsem všude možně i zde na fóru, ale našel jsem pouze odkazy na Ulož to, které už nefunguje
Děkuji za pomoc

Dobrý den mohl bych se zeptat kdy bude ke stažení
zsskc_Shimmns_020
zsskc_Shimmns_104
zsskc_Shimmns_126
zsskc_Shimmns_171
zsskc_Shimmns_238
zsskc_Shimmns_429
zsskc_shimmns_505
zsskc_shimmns_336
zsskc_shimmns_506
zscs_shimmns_558

Hledal jsem všude možně i zde na fóru, ale našel jsem pouze odkazy na Ulož to, které už nefunguje
Děkuji za pomoc
Dobrý den, má někdo tato auta opravdu? Prosím, zveřejněte je na Google Drive.

Dobrý večer všem!
Hledám lokomotivu: ZSSK CARGO_383-203
Je od Johna Railmana a byla k dostání na uloz.to.
Mohl by mi prosím někdo poslat lokomotivu nebo odkaz?
Moc děkuji!
S pozdravem,
Meinhard

Zdravím a měl bych prosbu.Kde by se dala nají,stáhnout apod. mašina T 679.0,678.0 nebo po novému ř.775.0,776.0 jedno jestli ČSD ,ČD,ŽSR apod. ale funkčí i s kabinou.Já je mám ale boužel bez kabiny a ty funkční jsem asi někde pro.......P.S. tu T678.0 z VŽD jsem si stáhnul ale nevím proč bez kabiny asi jsem dylina.Předem dík

Kabina pro Pomeranče a jejich deriváty se dala sehnat u Juraje Prodaje, s koncem ulož.to se ale z jeho webu nedá (bohužel) stáhnout téměř nic. No a jedna verze Pomeranče je na modelech pre msts, další u J. Skůry a nějaký byl snad u Carlose, kterému již web také neběží. Když počkáš, svou novinku chystá i Pikku. ;)

Zdravím a měl bych prosbu.Kde by se dala nají,stáhnout apod. mašina T 679.0,678.0 nebo po novému ř.775.0,776.0 jedno jestli ČSD ,ČD,ŽSR apod. ale funkčí i s kabinou.Já je mám ale boužel bez kabiny a ty funkční jsem asi někde pro.......P.S. tu T678.0 z VŽD jsem si stáhnul ale nevím proč bez kabiny asi jsem dylina.Předem dík
Vydrž do sleziny...

Tady kabina je ;-)

Brej večír
hoši nevíte někdo, kde bych sehnal tyhle ETCS cedule do OR ? Při nejhorším si je vyrobím :)
Ale vím, že jsem je u nějaké zahraniční tratě viděl, jen si nemohu vzpomenout, kde to bylo :D

Bez názvu.jpg

Chtěl bych se zeptat jestli je ještě ten čd railjet ke stažení, anebo jestli by mi ho někdo mohl poslat.

Otázka do pléna: Kedysi dávno, pradávno existovalo do MSTS statické stanovište na dvojsystémovú laminátku 340, nemá to náhodou ešte niekto ? Ďakujem,

Back
Nahoře