zubacka napsal:Tak stavba s úspěchem pokračuje. Dnes jsem položil koleje do Volfartic, takže mám zatim cca 17,7km tratě a začal jsem se prát s kopcema ( a že jich tam je habakuk)
No nevím teda kdo se pere s kopečkama,myslím že takový kopečky se kterýma se pereme na 036 nemáš.![]()
jj, kopečky jsou zrádný, hlavně, pokud se člověk chce někde v těch kopcích potkat ještě s jinou tratí. Já se pral se spojením tratí 081 a 087 v Č.Lípě. Bohužel kvůli šptanému trasování mě čeká komplet přestavba druhé větve tratě 081 tak, abych ji v této druhé větvi mohl propojit s 080. Od toho jsem si dal ale teď pauzu a protínám České středohoří tratí 097, kde se teď peru s propojením na 131 a pak hurá 10 km k trati 130. Pak se snad dokopu k té přestavbě části 081 a dostavbě 080. Tenhle můj příspěvek by měl být v jiném vlákně a proto se omlouvám. Psal jsem hlavně kvůli vyslovení souhlasu s těmi kopečky - je to náročný...
P.S. můj projekt Trať 072 neumřel, jen se rozrůstá na projekt Severní Čechy a jde to pomalu a hlavně, zatím bez krajiny... Důvod je jasný - přestavby
Naposled editoval moderátor: