Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Šnek napsal:No pánové, jdu dobrovolně na přezkoušky. Teda musím přiznat, že se stydím.
Stránky Ztracené ani nepojedou, stačí snad, že si ji můžete stáhnout z mých a Jiříkových stránek. Jsem proti těmto stránkám.Pavlík napsal:Stránky jedou, pouze Ztracená ne a některé downloady reskinů.
Tobě Marku taky nejdou stránky.Gajdma napsal:Stránky Ztracené ani nepojedou, stačí snad, že si ji můžete stáhnout z mých a Jiříkových stránek. Jsem proti těmto stránkám.
S Martinem Moukou spolupracujeme na připravované aktualizaci trati, o co půjde si nechám jako překvapení a neprozradím to, ale abyste neřekli, tak tady jeden screen z mé aktivity
http://sklad.obrazku.cz/obr287707_xxxnoc.jpg
A když už jsme u toho musím Martinu Moukovi veřejně moc poděkovat za velký podíl na připravované aktualizaci. A další pokračování bude na něm, má-li nějaký plán.
Mě jedou v pohodě.lukas matura napsal:Tobě Marku taky nejdou stránky.
Dane, díky za upozornění. Ale aktualizace bude muset ještě počkat. Mně kleknul PC, a net mám provizorně zapojen na notebooku. Tady však zatím nemám MSTS.Dan J. napsal:
To je sice pravda, ale až od 29.12.1987. Do té doby se na zastávkách trubky používaly.Dan J. napsal:... v roce 1987 už se odjezd pouze pískal, buďto výpravčí nebo to odpísk průvodčí a odmávnul fírovi odjezd....
Kurnik Tome, to je přesnost. Já myslel, že to bylo mnohem dříve. No jo, lde je rok 1987, člověku už to pomalu splývá.Tom Kanka napsal:To je sice pravda, ale až od 29.12.1987. Do té doby se na zastávkách trubky používaly.Dan J. napsal:... v roce 1987 už se odjezd pouze pískal, buďto výpravčí nebo to odpísk průvodčí a odmávnul fírovi odjezd....![]()
Ahoj Dane,Dan J. napsal:Kurnik Tome, to je přesnost. Já myslel, že to bylo mnohem dříve. No jo, lde je rok 1987, člověku už to pomalu splývá.Tom Kanka napsal:To je sice pravda, ale až od 29.12.1987. Do té doby se na zastávkách trubky používaly.Dan J. napsal:... v roce 1987 už se odjezd pouze pískal, buďto výpravčí nebo to odpísk průvodčí a odmávnul fírovi odjezd....![]()
S pozdravem a díky za upřesnění. Dan
Ps: Jinak se MSTS opět předvádí v celé své kráse, už půl dne dělám křižování v Hamrech a v editoru OK a v misi samotné se mi to vždy pose...![]()
Dan J. napsal:Ps: Jinak se MSTS opět předvádí v celé své kráse, už půl dne dělám křižování v Hamrech a v editoru OK a v misi samotné se mi to vždy pose...![]()