RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha
Luky napsal:
Zdravim,
chtěl jsem se zeptat, když probíhá rekonstrukce BP, zda budou vyměněny i obrázky (např. místo jednotky 560 tam bude jiná elektrika, diesel atd.) při načítání simulátoru - nastavení simulátoru, těsně před spuštěním úkolu. Dík.
Já budu hodně rád, když to dám kolejově vůbec dohromady. Nějaké obrázky a mapky, to už je proti tomu co řeším procházka rájem.
Včera celé odpoledne jsem natěšeně sedl k editoru s novými kolejemi a krásně udělal plynulý oblouk bez hran z Libice na Cidlinou do Poděbrad (3000r) a konečně srovnal obloukovou chybu z odbočky Parník na estakádu, kdy jsem začínal 1000r a ve finále jako přechodnice naruby 500r, což je na rychlost 120 hodně ostré.

Asi na dvacátý pokus jsem to strefil úplně přesně kdy je oblouk většinou z 1000r a někde uprostřed je jeden díl 750r. Správně tam má být 900/1100, ale to už je detail, s tím nic nenadělám. Hlavně když fírové přestanou psát hlášení, že je to tam ve 120 na vypadnutí

.
V podvečer jsem si ještě chtěl připravit prostředí, že odstraním zbývající škaredé angličany. Ale blbec neudělal jsem novou zálohu. Dva byly v Kútech. U depa. Delete a save a pak na Sekulském zhlaví. Delete, save a pád MSTS. Nový restart a uložení jakéhokoli databázového objektu cokoli, kdekoli a nastala totální destrukce databázového souboru tdb. Pokud se nahraje z BK, tak se divadlo opakuje stále dokola, takže trať je na vyhození. To samé jsem řešil nedávno v Pečkách. Takže včerejší celoudpolední práce je v pr****. Naštěstí pro čtení trať ještě otevřu, tak alespoň mohu opsat řešení kolejí. Jen mne zase čeká nezáživná práce posouvat několik kilometrů sloupů TV a náspů do nové osy koleje.
Včera jsem se mazáním angličana trápil veškerými kombinacemi do půlnoci a nic. (večer jse byl na pivku, tak ne celý večer) Ráno jsem zkusil poslední variantu. Smazal jsem většinu kolejí ve stanici, podobně jako v Pečkách a raději restartoval editor. A pak jsem smazal ten osamocený angličan ďábel a čekal co se stane.
...
Smazal se a MSTS nehavaroval. Zázrak. Takže asi tudy vede cesta, kdyby někdo měl podobný problém.