Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:...
To jen kdyby někdo přemýšlel jakou lokomotivu ještě naskinovat. Ale tak to určitě nefunguje
...
Mirku, to jsi mě docela zklamal, měl jsem Tě za většího kanóna - s normou umí jezdit každej vůl!Čouda napsal:No ale potom prostě ta aktivita pro mě končí, protože s přetěží nejedu. ....
Tom Kanka napsal:Mirku, to jsi mě docela zklamal, měl jsem Tě za většího kanóna - s normou umí jezdit každej vůl!
Čouda napsal:Nehledě na to, že peršing má kritickou rychlost o něco jaksi vyšší než 20, že a co by tomu taky řekla adheze.
To nebyl fór a pokud jsi nepochopil, copak je takový problém se zeptat v SZ ?Martens napsal:Nesmíme to tolik žrát? Zbyňku, lepší fór jsi dneska nemohl napsat![]()
Milane já s Tebou, co se reálu týče, naprosto souhlasím.dem napsal:Stačí aspoň trochu poznať Čoudove myslenie a pochopíš prečo s tým nepôjde. On má rád veci viac reálne ako vymyslené. A v reále by som to nezobral bez postrku , alebo príprahu ani ja aj keby sa mi dispečer plazil po zemi pri nohách a tvrdil že budem mať zelenú uličku. Pretože už sa takéto prípady stali a zelená sa nekonala. No a hádajte kto bol somár keď ten vlak uviazol? Rušňovodič, lebo majster a vy ste nevedeli, že to máte nad normu?
A Tom nie je pravda, že jazdiť s normou vie každý vôl. Vôl je ten kto riskuje a hraje sa na hrdinu. Dnes je umenie jazdiť tak aby si neprišiel k prúseru.
Tolko k Čoudovmu postoju, ktorý chápem. MSTS neriešim. Tam je to jedno.
OK!dem napsal:Tom, ale veď som to ...
Pre mňa uzavretá téma![]()