Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
http://www.semora.cz/d/aktivity.exe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pawlik napsal:Nešlo, model neodpovídá skutečné jednotce.
E 499.2 napsal:Ale šlo, kdyby si to Luky sám vymodeloval nový model a vytvořit consits už není problém![]()
Nic takového tam nevidím. Vozidla z dob ČSD se zařazovala hlavně v počátcích. Ale tento konkrétní model je na stránkách Jardy Skůry, tak nevidím problém a není třeba si s tím lámat hlavu. Poptávka bude spíš po něčem, co už se nikde stahovat nedá.Pavlík napsal:Mám takový skromný dotaz: loko csd_755001 byla z trainsetu vyřazena? V Poisnově seznamu totiž není a potřebuju to vědět pro distrubuci TBP na webu. Vyřadil jsem všechny loko s předními sběrači a také skin 363005. Nebo co myslíte? Nechat tam ty loko s předním sběračem?
Nesdílím stejný názor,traffic vlak nedonutím jet na přední smeták,když veze cisterny nebo auta nebo jede přípřež.Přední smetáky bych ponechal.Luky napsal:Můj názor: nenechávat tam loko s předními sběrači....
A o čemže je tady diskuse ?Pavlík napsal:Ponechat je tam můžu, ....
Na Tvém místě bych tu spoustu času věnoval sháněním nějaké práce. Věřím, že to není v dnešní době vůbec jednoduché a nechtěl bych tohle nikdy řešit. Živobytí je na prvním místě, koníčky až na druhém.Pavlík napsal:... jsem teď bez příjmu, čili bez zaměstnání, ale za to se spoustou času, který můžu právě věnovat MSTS.