Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Ahoj Martine. Mám dotaz. Bude nová aktualizace obsahovat i zrekonstruovaná nádraží v Bystřici, Návsí apod. ?

kill napsal:
Ahoj Martine. Mám dotaz. Bude nová aktualizace obsahovat i zrekonstruovaná nádraží v Bystřici, Návsí apod. ?

Ahoj Kill. Nebude, Bystřice i Návsí zůstanou takové jaké jsou.

Ahoj Martine a bude tam koridor s Bohumína na Ostravu Hlavní ? A nebo nově udělaný Kolín?

Dovolím si odpovědět za Martina. Hlavním předmětem této aktualizace bude Praha a také trať z Vrútek do Zvolena. Tak už se pořád neptejte na nové koridory. Ty budou možná příště.

Zdravím.
A já bych si moc přál Frýdlant - Frenštát p/R. :D:D:D:D:D Ale Vrůty - Zvplen to zní velmi pěkně, takže půjdou dělat aktivity na tratích ŽSR 150 a 321 jako 2 dílný celek.;)
Dan.

Stavitelxx: Martine jak máš vyřešenou bývalou stanici (dnes Hradlo) Dolný Harmanec? Jako funkční stanici nebo stanici osázenou atrapami návěstidel?

VáclavS napsal:
Stavitelxx: Martine jak máš vyřešenou bývalou stanici (dnes Hradlo) Dolný Harmanec? Jako funkční stanici nebo stanici osázenou atrapami návěstidel?

Je vyřešená jako funkční stanice, funkční návěstidla, funkční nástupiště...

Nazdar.

Tohle je můj první příspěvek a hned jsem se. :P

Tato aktualizace bude připravena do Wien nebo životní prostředí?

Zdravím vás z polských :D

Kepus76 napsal:
Nazdar.

Tohle je můj první příspěvek a hned jsem se. :P

Tato aktualizace bude připravena do Wien nebo životní prostředí?

Zdravím vás z polských :D

Hej, może to odpowiem na to pytanie i odpowiedź, że tę aktualizację, aby uzyskać utwór w Wiedniu, główną troską o zakończeniu Pradze i słowackiej linii od Wybrani do Vrútky.

Zdravím,

Mám zprávu pro Stavitelexx, jak jsme se tady v minulosti domlouvaly na natočení úseku Suchdol n. odrou - Budišov n. Bud. tak na příští týden jsem domluvený s fírou. Jinak bych se ještě chtěl zeptat jest-li bude "aktualizace 18" do konce Března či nikoli, mám rozdělanou už dlouho jednu aktivitu a chybí mi právě Praha hl. n. tak jest-li mám počkat nebo mám dělat nějakou jinou aktivitu a počkat až do toho Května.

Děkuji za opdpověd, s pozdravem hezkého dne Essentials

Essentials napsal:
Zdravím,

Mám zprávu pro Stavitelexx, jak jsme se tady v minulosti domlouvaly na natočení úseku Suchdol n. odrou - Budišov n. Bud. tak na příští týden jsem domluvený s fírou. Jinak bych se ještě chtěl zeptat jest-li bude "aktualizace 18" do konce Března či nikoli, mám rozdělanou už dlouho jednu aktivitu a chybí mi právě Praha hl. n. tak jest-li mám počkat nebo mám dělat nějakou jinou aktivitu a počkat až do toho Května.

Děkuji za opdpověd, s pozdravem hezkého dne Essentials

Zdravím,
dělám všechno pro to, aby aktualizace do konce března byla.
Za natočení úseku do Budišova předem děkuji, potom se ozvi, až ho pro mě budeš mít.

Essentials napsal:
...
tak na příští týden jsem domluvený s fírou. ...

Zdravím,
nechci moc prudit,ale o takových věcech bych se veřejně moc nerozepisoval. :roll:
V tomto případě sice není uveden den,čas,číslo vlaku a jméno fíry,který někoho /předpokládám že bez patřičného povolení/ poveze na stroji,ale kontrolní orgány si již určitě brousí zuby a příští týden budou situaci na trati č.276 zcela jistě bedlivě sledovat.;-)
Určitě bude lepší videozáznam pořídit bez zbytečného upozorňování a pak v tichosti poskytnout stavitelům tratí. Je to přeci jen osvědčená praxe chránící především strojvůdce,kteří pořízení videozáznamu umožnili.

David

Zdravím,

Vím že to tady nepatří, ale jen jsem se chtěl zeptat a poprosit o radu. Jde v MSTS udělat tato situace? Vlak přijede do stanice, fíra odpojí lokomotivu, nastoupí do jiné řady připojí a pokračuje v cestě? Pokud ano tak jak? Některé vlaky mění na své cestě lokomotivu treba 3x a chci aby aktivita byla co nejvíce realná, zatím zvlídám jen traffic :-)

Předem děkuji za odpověď, s pozdravem krásného dne Essentials

Essentials napsal:
Zdravím,

Vím že to tady nepatří, ale jen jsem se chtěl zeptat a poprosit o radu. Jde v MSTS udělat tato situace? Vlak přijede do stanice, fíra odpojí lokomotivu, nastoupí do jiné řady připojí a pokračuje v cestě? Pokud ano tak jak? Některé vlaky mění na své cestě lokomotivu treba 3x a chci aby aktivita byla co nejvíce realná, zatím zvlídám jen traffic :-)

Přijedu do stanice, odpojím lokomotivu /F9+2x kliknout na "nárazník"/, přijedu k té lokomotivě se kterou mám pokračovat, připojím, přelezu /F9 + 1 na druhou lokomotivu/ a připojím zase na soupravu.

Essentials napsal:
Zdravím,

Kdyby to mělo být úplně reálné, tak by fíra nepřecházel mezi mašinama vůbec, při přepřahu by většinou nastoupil fíra jiný a na jiné mašině.

Ondra.H napsal:
Essentials napsal:
Zdravím,

Kdyby to mělo být úplně reálné, tak by fíra nepřecházel mezi mašinama vůbec, při přepřahu by většinou nastoupil fíra jiný a na jiné mašině.
Mno tak jsem to špatně napsal, myslel jsem to co jsi napsal ty. Jde ti v MSTS že postavím lokomotivu do stanice jako trafik, přijedu do stanice s vlakem odpojím mašinu, zavezu ji na ostavnou kolej, kliknu na tu druhou a zapřáhnu a jedu... jde to?

To bohužel nejde, z mašiny ven prostě nevylezeš, jde to pouze tak jak bylo psáno, najedeš na loko se kterou chceš pokračovat dál, do ní přelezeš, původní odpojíš a dál jedeš už s jinou mašinou.;-)

Tak když už OT, tak se vším všudy.:D
Jde to ochcat ještě jednou věcí, ať to nevypadá tak debilně, tak jde ale bohužel jen na jedné koleji :D za lokomotivu kde mám přestoupi naházet servis 4. Takže se napojím na jednom konci nádraží, přelezu do mašiny a jsem na druhým konci. Ale dojezd k servisům 4 musí být dobře ošetřen hláškami, jinak hráč nabourá do neviditelné soupravy.
Dan

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře