Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Martin VIII napsal:Hi!
Where can I buy this track route?
Martin
Silnice není závodní dráha napsal:Martin VIII napsal:Hi!
Where can I buy this track route?
Martin
You can buy this route on website http://www.trat321.cz/ - there are all instructions what you need to know.
Miran napsal:Yes, the e-mail adress is OK.
Miran napsal:Tohle vypadá na staré aktivity s potrhanými paths. Zkus to spustit jako editor úkolu a možná na tebe začnou vyskakovat hlášky o nemožnosti nastavení trasy nějaké soupravy, nebo i jiné chybové hlášky. V AE to samozřejmě jde opravit, když víš jak na to.
Miran napsal:Tak to máš něco blbě v samotné instalaci. Koumej neboť my to tvého počítadla nevidíme.
E 499.2 napsal:Instalace je v pořádku ( zkoušel jsem asi 4x přeinstalovat i samotný MSTS ). Přišel jsem kde je chyba...Chyba je v nastavení MSTS, konkrétně v Grafickém nastavení...Měl jsem vše nastaveno podle desatera, poté jsem změnil nastavení na jiné, ale aktivita se mi sice načte, ale jakmile se zobrazí stanoviště lokomotivy, tak MSTS spadne![]()
Aha. tak jsme doma. Ve složce Train simulator je další složka Saves a tu je nutné občas otevřít, vše označit a použít klávesu Delete.komarek napsal:.....
Tak tohle přesně mi dělal Track monitor. Zkus ho v nastavení vypnout a načíst aktivitu bez něj.
Zbyněk Šemora napsal:Aha. tak jsme doma. Ve složce Train simulator je další složka Saves a tu je nutné občas otevřít, vše označit a použít klávesu Delete.komarek napsal:.....
Tak tohle přesně mi dělal Track monitor. Zkus ho v nastavení vypnout a načíst aktivitu bez něj.
Mám pocit, že MSTS takových deset uložených pozic snese, ale dvacet je už možná moc.
A to samé platí o počtu consists. Pikku kdysi psal max 800 ? Ale tohle řeší Trainstore, pokud chci mít v MSTS souprav mnohem víc.
E 499.2 napsal:Díky, problém jsem už vyřešil![]()
Pavlík napsal:E 499.2 napsal:Díky, problém jsem už vyřešil![]()
Slušelo by se alespoň napsat, kde byl zakopaný pes.