RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Asi bych to s tou aktualizací 10 měl vysvětlit, aby se už o tom dále nemuselo diskutovat.
Aktualizaci 9 jsem z webu úplně odstranil, protože se na warezu objevila Trať 321 ve verzi aktualizace 8, to všichni víte.
Ale za nedlouho se na warezu objevila i aktualizace 9, takže jsem zkusil ještě jedno opatření a to "poškodit" aktualizaci 10, ale nikomu o tom neříct.
Pokud si někdo Trať 321 stáhnul z warezu a k tomu si stáhnul i aktualizaci 9, tak mu to bylo na nic, protože následným stažením aktualizace 10 z mého webu si celou trať poškodil.
Ti uživatelé, kteří odě mě měli starší verzi DVD, těm jsem poslal odkaz na stažení aktualizace 9 a zároveň i odkaz na stažení správné aktualizace 10.
Bohužel jen těch pár uživatelů, kteří zrovna měli DVD ve verzi aktualizace 9 a stahovali od desítky nahoru, tak ti si nevědomky stáhli poškozenou aktualizaci. Ale tito lidé mi vždy napsali e-mail, nebo SZ, že si stáhli to a to a mají ten a ten problém a vždy jsem jim poslal odkaz na správnou aktualizace 10, takže nikdo o nic nepřišel.
Divili byste se, kolik mi po smazání aktualizace 9 z webu denně chodilo e-mailů, snad celá republika musela najednou přeinstalovávat systém a všichni samozřejmě potřebují aktualizaci 9, protože mají starší verzi DVD.
Ale když jsem po nich chtěl, aby mi napsali jméno a adresu, na kterou si DVD objednávali, abych si to mohl ověřit, tak 90% těchto zoufalců už se neozvalo.
Mimochodem já neměl ani co ověřovat, žádnou databázi uživatelů si nevedu, takže šlo jen o to kdo se nechytá a kdo ne
S Dasikem jsem ještě nemluvil, ale v současné době už chodí jen velmi málo dotazů ohledně aktualizace 9 (raději nechci vědět proč

) takže tam tu aktualizaci dám zpátky, ať už je klid.
Martin