Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Dobrá práce .... fakt ;) ta Praha je skvělá, díky :)

kill napsal:
Zdravím,
Aktualizace je překrásná, vše jede tak jak má ale mám jeden problém. Když spustím hru na hlaváku v Praze tak mi hra asi po vteřině z ničeho nic zpadne bez jediné hlášky. Jinde a ani v Praze se mi toto ještě nestalo. Nevíte co z tím. Díky

Počítač nestíhá. Zkus si stáhnout někde na předchozích stránkách vypnutí hlášení a snad ti to pojede. Mě to sice nepadalo, ale stáhnul sem si to a šlape to bez pádů. Zatim teda :D:D

Miran napsal:
prolam napsal:
Čtyřikrát staženo z různých prohlížečů a stále mi hlásí tu samou chybu. Pomozte prosím.
A máš vůbec staženy oba soubory a máš je při rozbalování ve stejném adresáři?

Mám, ale rozbalit bych to měl natvrdo do složky Train simulator anebo ručně do všech složek?

Věřím že je aktualizace překásná a proto vás moc prosím jestli nevíte kam se ztratil soubor hostejnstanice1.ace, kvůli kterému mi padá rozbalování aktualizace 19?? Už jsem to stahoval 4x a pořád bez úspěchu. Soubor ani nejde nakopírovat!! Všem kteří si tento příspěvek přečtou a odpoví moc a moc děkuji.

Jediná možnost, co mě napadá, je opravdu to, že se ti to špatně stáhlo. Ujisti se, že má první část 314572800 B a druhá 296284774 B. A rozbalit to doporučuju ručně do všech složek...

Stavitelxx napsal:
jeffer napsal:
Stavitelxx: snaď jediná poznámka, že použitý model stovkovej výhybky (s prestavníkovými tyčami zakrytými v rúrach) je snaď v skutočnosti osadený iba dvakrát v Poříčanech, ale to je len drobný detail. Skúsil som odjazd z Prahy s dodanou aktivitou a o Libeň som prišiel (zelená placka, ale MSTS sa nesťažoval), ale hlavák a NS sú super, tak Libeň snaď tiež.

U toho modelu stovkové výhybky nejde o ty přestavníkové tyčky, ale jde o délku výhybky.
Doposud jsem používal pro rychlost 100 km/h výhybku o délce 100 metrů, pro jízdu vlakem to byla docela kamikaze, v reálu jsou ty výhybky totiž dlouhé kolem 155 metrů, ale nic lepšího jsem holt neměl k dispozici.
Teď ty nové výhybky, které jsem osazoval, už mají délku 160 metrů, což je perfektní
V Poříčanech jsem je nepoužil, tam je akorát jedna výhybka na rychlost 120 km/h a druhá na rychlost 100 km/h, ale ta je v oblouku, takže tam musela pomoct dynamická kolej.
Stejně tak i v nově postavených Hněvicích, taky je tam stovková výhybka v oblouku, opět musela být použita dynamická kolej.

Martine já v hněvicích použil vyhýbku 3_0 ta dle xtracku by měla být na 100 km/h,na rychlost 130 pak jsou 2_5 na 160 jsou 2_0 a na 200 pak 1_5 ty jak si psal vexle kolem 155 m to by odpovídalo 2_0 ty jsou dlouhé 150 m,ale tyto vexle spíše používají němci u nás max A2tpnt3_0p + A2tpnt3_0l . To by pak délka od hrotu ke hrotu je 160 m.Nevím ale xtrack má moho šancí než dynamika.Lukáš

Naposled editoval moderátor:

ahoj
aktualizace je fakt super :) povedená krajina z kralup atd.. mám,ale problém když jedu z hlavního nádraží projedu tunelem směrem na vysočany objeví se mi,že selhal nějaký SMS objekt to samé mi to napíše když jedu z holešovic nevíte co to je ??? díky

prolam napsal:
Věřím že je aktualizace překásná a proto vás moc prosím jestli nevíte kam se ztratil soubor hostejnstanice1.ace, kvůli kterému mi padá rozbalování aktualizace 19?? Už jsem to stahoval 4x a pořád bez úspěchu. Soubor ani nejde nakopírovat!! Všem kteří si tento příspěvek přečtou a odpoví moc a moc děkuji.

Tak teď mám jiný problém, do jakého adresáře to mám rozbalit? Do C/program files/Microsoft Games/ Train simulator?

Já bych se také rád vyjádřil k trati. Martinovi se trať velice, opravdu velice povedla. Mrzí mě, že momentálně nemám čas a ani náladu jí projíždět, ale na MSTS jsem si opět vypěstoval závislost. Praha je neskutečná - dokonalá. A nejenom Praha, ona celá trať.
Martine, díky!!

[/quote]

Martine já v hněvicích použil vyhýbku 3_0 ta dle xtracku by měla být na 100 km/h,na rychlost 130 pak jsou 2_5 na 160 jsou 2_0 a na 200 pak 1_5 ty jak si psal vexle kolem 155 m to by odpovídalo 2_0 ty jsou dlouhé 150 m,ale tyto vexle spíše používají němci u nás max A2tpnt3_0p + A2tpnt3_0l . To by pak délka od hrotu ke hrotu je 160 m.Nevím ale xtrack má moho šancí než dynamika.Lukáš

[/quote]

KimiRe jak si mohl v Hněvicích použít model výhybky 3_0? Ta stovková výhybka má být v oblouku o poloměru 1000m a model výhybky 3_0 je rovný, žádný obloukový 3_0 neexistuje, xTracky mám prostudované:?:

Mimochodem výhybka 2_5 je děsně blbá, nic horšího snad vymyslet nemohli! Samotný hrot začíná až někde v půlce modelu, na vnitřní straně oblouku je ukousnutá textura a když umístíš 2_5dLft a hned na to opačnou 2_5dRgt, tak mezi nima není ani kousek rovného úseku, vlak pojede ve vysoké rychlosti doleva, hned na to to s ním škubne doprava a lidi budou ve vozech házet salta:D
Takže tomuto modelu se výhybám velkým obloukem. A modely 2_0 na 160 km/h a 1_5 na 200 km/h u nás v ČR nepotřebujeme:D
Vexle 2_0 nepoužívám, ty co jsem psal, že mají 160 metrů, to jsou A1tPnt3_0dLft(Rgt) a nemůžu si je vynachválit.

Stavitelxx napsal:
Zatím se stále čeká. Dneska jsem testerům napsal, tak uvidíme...:)

Měl jsem chvíli čas, tak jsem udělal jednu maličkost pro lidi, kteří mají hodně slabé počítače a nedokážou se poprat se staničním hlášením.
Pokud někomu MSTS stále kolabuje kvůli staničnímu hlášení (zamrznutí nebo pád simulátoru těsně před nástupištěm) a nepomůže ani upravené staniční hlášení pro slabší počítače, ani nastavení simulátoru podle Zbyňkova desatera, nabízím jedno nouzové řešení.
Stáhněte si soubor "rozhlas.rar" z tohoto odkazu:
www.trat321.cz/aktualizace/rozhlas.rar
Stažený soubor rozbalit, poté soubory s koncovkou "sms" nakopírovat do složky "Train Simulator/Routes/Trat 321/Sound a nechat přepsat.
Tím se úplně deaktivuje staniční hlášení.

Martin

Můžu se zeptat, kde seženu to upravené staniční hlášení pro slabší PC? Úplně bez rozhlasu by to nebylo ono

Naposled editoval moderátor:

Neseženeš, to už na webu není. Upravené staniční hlášení už dlouho posílám na DVD, takže pokud máš novější DVD, máš ho na něm. A jestli máš hodně staré DVD, tak na stáhnutí upraveného staničního hlášení bylo dost času, teď už není k dispozici.
Martin

prolam napsal:
Tak teď mám jiný problém, do jakého adresáře to mám rozbalit? Do C/program files/Microsoft Games/ Train simulator?

Zkus taky jednou použít to kulaté co máš umístěné na horním konci těla. Nebo to tam nosíš jen proto aby ti nepršelo do krku?

Zdravim,
viete mi poradit s problemom ked my vyhadzuje chybu pocas jazdy: nepodarilo sa nahrad subor .sms .
Vyhadzuje mi to ked idem z Holesovic od tunelu smer Libeň.

Dakujem

Tramvajak22 napsal:
Zdravim,
viete mi poradit s problemom ked my vyhadzuje chybu pocas jazdy: nepodarilo sa nahrad subor .sms .

Dakujem

PC nestíhá zastavěnou Prahu stačí uložit a potom znovu nahrát z této pozice;)

slanour napsal:
Tramvajak22 napsal:
Zdravim,

Dakujem

PC nestíhá zastavěnou Prahu stačí uložit a potom znovu nahrát z této pozice;)

Mě se to stává také a když to uložim a zapnu tak to znovu ukáže... a slabej pc nemám teda nevím co podle vás znamená slabý pc.. :)

1Jimmy1 napsal:
Mě se to stává také a když to uložim a zapnu tak to znovu ukáže... a slabej pc nemám teda nevím co podle vás znamená slabý pc.. :)
Musíš to uložit, než se Ti to ukáže! ;)

[/quote]

KimiRe jak si mohl v Hněvicích použít model výhybky 3_0? Ta stovková výhybka má být v oblouku o poloměru 1000m a model výhybky 3_0 je rovný, žádný obloukový 3_0 neexistuje, xTracky mám prostudované:?:

Mimochodem výhybka 2_5 je děsně blbá, nic horšího snad vymyslet nemohli! Samotný hrot začíná až někde v půlce modelu, na vnitřní straně oblouku je ukousnutá textura a když umístíš 2_5dLft a hned na to opačnou 2_5dRgt, tak mezi nima není ani kousek rovného úseku, vlak pojede ve vysoké rychlosti doleva, hned na to to s ním škubne doprava a lidi budou ve vozech házet salta:D
Takže tomuto modelu se výhybám velkým obloukem. A modely 2_0 na 160 km/h a 1_5 na 200 km/h u nás v ČR nepotřebujeme:D
Vexle 2_0 nepoužívám, ty co jsem psal, že mají 160 metrů, to jsou A1tPnt3_0dLft(Rgt) a nemůžu si je vynachválit.
[/quote]

Však martine jak jsem psal 3_0 jsou ty co používáš ty A1tPnt3_0dLft,to jsem myslel,oni existujou.Však do oblouku se tam jede 125 na volno po 1 nebo 2 tk a 3_0 na vexli zas tolik nevadí,cestujícím nevadí :D.Lukáš

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře