Pravdu díte, pravda, pravda. To je stejný problém, jako bílá budova Peček. Update mi přišlo pár hodin před vydáním aktualizace a já věřil, že je vše vpořádku. Jinak by to test, který jsem dělal odhalil. Ale co se týká zimních textur, ty Mates psal, že je nedělá a vše se musí rozkopírovat do Snow z denních textur.
Ale tady se nabízí otázka. Pokud jsou jen noční textury, tak na to je také nějaký parametr do SD. Nevíte to někdo z modelářů ? Je přece hloupost zbytečně nafukovat složku Snow texturami které se zimou nemají nic společného.
Ale teď se dívám na sd peronů Pečky a já mím v instalaci 0.
Ale vy mě úplně blbnete, jak v aktualizaci, tak v instalaci trati mám sd soubor jak u Peček, tak u Velimi na 0. Takže v žádném případě tyto stanice nemohou chtít textury, o kterých píšete.
Mario, podívej se, jaký máš parametr v sd u perony_pecky.
Na DVD a v aktualizacích je tohle:
SIMISA@@@@@@@@@@JINX0t1t______
Shape ( perony_Pecky.s
ESD_Detail_Level ( 0 )
ESD_Alternative_Texture ( 0 ))
Comment ( Mates, 2010_03_14 )
Pokud MSTS hlásí Vaše problémy, muselo by tam být zapsané tohle:
ESD_Alternative_Texture ( 257 )
Ale vlastně to by řvaly i noční,
Takže asi tam máš tohle:
ESD_Alternative_Texture ( 1 )
Ale já to takhle ven opravdu neposílal, to určitě Ti v počítači tajně přepsala maminka, když jsi se nedíval

Ach jo, stavitel, ten tvrdý chleba má.
Luky napsal:
..., což znamená volno a rychlost 40 km/h,...
Pane kolego, návěstidla se čtou vždy odspodu, tedy rychlost 40 a volno

Na ten rychlostník se podívám, asi bude skrytý, jinak by to 55 neukazovalo.
Někdo mi poslal odkaz na video a já se úplně zhrozil co udělali s nádražím v Milovicích. To bych asi svou aktivitu Topírna noc v Milovicích neodšiboval

Kdybych elektrifikoval, asi bych nebyl takový barbar a koleje nádraží ponechal.
Ale jestlipak se Milovičtí dočkají nějakého modeláře, jako se dočkali Lanškrouští . To je spíš otázka do pranice. Zatím se tam jen dočkali hlášení o pantografech do Prahy, které se tam zatím v MSTS nedostanou.