Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj. Hlásím menší chybu ve stanici Rokycany. Ze zadní části nádražní budovy je nápis Záboří nad Labem. Jinak jsem projížděl všechny nové úseky trati a je to paráda :)
Rokycany.jpg

Zdravím,objevil jsem chybu,která nemá vliv na chod tratě.V Děčíně ohlašuje hlasatel příjezd Vindobony,ale ta už nejezdí.Může být zachována jako vzpomínka.L.T.

Vzhledem k tomu,že hlášení je stejné v každý čas tak je to nepodstatná chyba.Pamatuji si ještě původní motorovou soupravu Vindonoby kdy ještě nejezdila přes Brno.Tak jak jsem psalna závěr je to vzpomínka na tu dobu,kdy byla v provozu,

To myslíš Latichu, že někdo bude jezdit pokaždé po celé republice a nahrávat aktuální změny v hlášení několikrát do roka?
Jestli se na to cítíš, tak začni :D

Po zlomenině kyčle a následné operaci se špatně cestuje protože nesmím půl roku na nohu došlápnout.Nepsal jsem to kvůli opravě,ale jako svůj poznatek do hlášení chyb pro tuto trať.

Projel jsem to od "nakladače" do Děčína a zpět a jediné místo kde mi koleje chybějí je prostor u stavebních strojů a dál. Zkus příště jízdu v Děčíně uložit a znovu nahrát.

Zdar Martine. Prosím tě, nějak mi v trati chybí nádraží Chrást u Plzně? Opravuji pendolino a v Ejpovicích jsem o 2 minuty dřív oproti sjř., tak zpomalím na výběh a najednou se "vyloupne" Plzeň, kde jsem místo v 17:59 ve 49. :-)

v Ejpovicích jsem o 2 minuty dřív oproti sjř., tak zpomalím na výběh a najednou se "vyloupne" Plzeň
Zpomalíš na výběh? To jsi to před tím "zpomalením" tahal silou dole kopcom?
Od Kařízku až do Plzně je to pořád dolů a stejně opačným směrem až do Berouna. Jestli se ti to nekutálí a musíš to popohánět, tak asi je blbě nastavený jízdní odpor. Mohlo by pomoci poopravení podle Krakena.

A co se Ti na tom Dane nezdá?
Já se koukal do mapy a problém je jasný, ty tam máš už nový tunel a tím vlastně Chrást mineš, dle GVD 2016 jede pendolino starou tratí, takže jej budu muset v aktivitě podržet v Ejpovicích. Jinak Martine, hlavní v Ostravě je parádní, jen by to chtělo odělat koleje pošty. Poštovní vlaky jezdí stále a na jeden mám v aktivitě zálusk. :-)
Zpomalíš na výběh? To jsi to před tím "zpomalením" tahal silou dole kopcom?
Jsem ko... Napsal jsem výběh a myslel jsem smaotíží, prostě shodím tah a ještě musím přibrzdit. Jinak bych tam byl tak o pět, šest minut. :-) Jízdní řád stíhám na pohodu, právě v Ejpovicích jsem byl s náskokem tak 3 minuty, pak tunel a najednou Plzeň. Tam jsem byl s takovým náskokem, že ještě nenaběhl ani traffic (i když skromný, poněvač je Plzeň ve výstavbě a nechce se mi opravovat taková darda vozů, jako na hlavním v Ostravě). :-)

Ahoj martine, jediná rampa se dřevem ve stanici Diviaky a ty mi tam plácneš statické vozy s deskama. :-)
diviaky.jpg

JJ, je to možné, je vidět kolik lidí robí manipuláky :) a pak tam najede s manipulákem Dan a je po srandě. :) :) Nicméně Zvolen - Vrůtky je fakt parádní úsek, kde jem se fakt hodně pokochal perfěktně vypracovanou krajinou.

Back
Nahoře