Projekt Open Rails

No, právě, že to mne vždy mate, 93.1 nebo tak tam nikde nevidím:
mg OR2.jpg
Je to to číslo 79? To bych byl hoooodně pozadu.

Ano, máš Rev. 79, odkaz je sice podbarvenej jako stažený, ale pod ním může být několik novějších verzí.

Teda pánové, tohle už je pro mě řeč cizího kmene, já zatím stále jedu v klasickém OR. Nestíhám sledovat a porovnávat, co je kde lepšího.

Ale až někdo vymyslíte trolej jenom tam, kde to zadrátované má být, tedy takové koleje nějak označit, tak jdu do toho. Ale muselo by to jít i na dynamických kolejích. Default by byla zadrátovaná kolej a nezadrátované by se nějak označily, aby se drát nahoře nezobrazil. Tedy i tak ta trolej je stejně jen dekorace, nemá klikatost a tedy i mimo výložníky.

...Mimochodem, zkoušel to už někdo? Funguje AI po půlnoci?
Udělal jsem testovací úlohu, start aktivity před půlnocí, pokud zadám traffic se startem před půlnocí, stejně jako aktivita, hra naběhne bez potíží, dokonce i WP s kódem 30005 pro hráče funguje a traffic jezdí i po půlnoci, pokud však traffic zadám start po půlnoci, OR se načte do 2/3 a dále se nic neděje třeba 10 minut a je nutné ho vypnout křížkem v rohu.

Chlapi díky.
Takže žádná změna. Škoda, sem tam by se to hodilo.
Jakto že ne? No, když budu chtít jet přes půlnoc, tak zadám začaýtek před půlnocí a dál už to jede a pokud chci začátek po půlnoci, musím dát tuším nejméně 00:15:00, nebo 00:30:00, teď už nevím. Tenhle popůlnoční start fungoval vždy takhle, když si dál začýtek třeba 00:00:00 u traffic, měl jsi aktivitu bez vozů.

Test 2
Start aktivity 00:00
Traffic start 23:58 a WP 30005

Aktivita = načte se, ale bez traffic, OR ho nasadí až pro startu ve 23:58

Dobře, já mám test:
Aktivita start 23:58 WP 30010
Traffic 1 start 23:56
Traffic 2 start 0:01
Aktivita se nenačte
Šlo o to, zda funguje aktivita přes půlnoc, proto jsem netestoval start aktivity ve 0:00 nebo po půlnoci, ale před půlnocí se startem traffic před a po půlnoci.

Test 3
Start aktivity 23:59
Traffic start 23:58:00 a WP 30005
Traffic 2 start 00:06:00 a WP 30010

Aktivita = zde nastává kolize
Test pulnoc3.jpg

OR má totiž problém načítat další traffic po půlnoci a je "zmatený", tudiž se nenačte, takže vlastně umí jen podržet traffic přes půlnoc, ale dále už ne. Tohle šlo i předtím, ale musel se dávat vyčkávací bod v sekundách, nikoliv s kódem. Takže:

Pokrok je v tom, že může aktivitář udělat konec aktivity po půlnoci s tím, že třeba ukončí aktivitu v 00:10:00, ale všechny traffic musí začínat před 00:00:00. Pak leda udělat další díl aktivity se startem po půlnoci (jakoby malinko zpět a pokračovat dál v aktivitě.

Tudiž podtrženo a sečteno:
Pokrok a díky za něj je v tom, že OR konečně umí start aktivity těsně po půlnoci, ale nejmíň 00:00:01 a dál, ale kvůli traffic 00:01:00, ale klasickou jízdu přes půlnoc OR neumí. Neumí načítat traffic po půlnoci nsáledujícího dne.

Byl jsi rychlejší, takže odpověď výš, musíš stejně dělit na dva díly, ale už je to plynulý a chůdnější přechod.

Ale to máš pouze jízdní řád jedné trasy a hráče bez traffic, tady jde o start traffic, výchozí čas, takže bych musel pokračovat 24, 25, 26 atd... od startu aktivity.

A zkoušel si něco takového tedy aby to načetl jako že další den
Je mě jasný že u 12h aktivity zadávání času (odj v 27:31) nebude o chybu nouze.

Martine tohle je jízdní řád jak píše Dan, ale my máme problém s tím, že traffic, který potřebuješ, aby startoval až po půlnoci aktivitu zmrazí. Ano šlo by vypustit popůlnoční vlaky před půlnocí a držet je podle potřeby na WP, ale to omezuje tvorbu jako takovou. Jízdní řád je jiná věc.

Back
Nahoře