Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:

Vše půjde, ale nafoť toho víc. To jsou první fotky z této trati, které vidím. To uhlí jsem tam z leteckých map tipoval, ale bál jsem se ho tam vysypat.Plecháč napsal:
Ale to jen kvůli Motorákovi, který zatím jako jeden z mála vytrvale pro tuto trať modeluje. Však většina odklonů vznikla jen kvůli stejně nadšeným modelářům. I Alcapone za to může, když mi na jedné ze slezin předhodil mizerné video, že jsem začal stavět 021. Komu se to nelíbí, vyřiďte si to s ním a s A. Slámou, který vymodeloval několik nádražíchalcapone napsal:....Jen doufám, že Zbyněk to dotáhne do Berouna.
Pepíku já budu dělat Orlici ale z Prahy směrem do Letohradu.alcapone napsal:Sic jsem psal, že žádná aktivita už nebude, ale mohu říct, že Klidná sila bude. Pomalu na ni pracuji. Náhrada místo Orlice. Jen doufám, že Zbyněk to dotáhne do Berouna.
Michal napsal:Miky945: Za Zbyňkova příspěvku 242 vyplívá, že Deterio.
Zbyněk Šemora napsal:....Došla mi fantazie, jakou nádražní budovu osadit například do Lichkova. .....