Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:... Stále to načítá IP adresu a končí nezdarem ... Nemáte někdo tip, kde hledat chybu ?
Kosac napsal:...pripadne androidi telefon pripojeny k wifi ...
Já jdu na to odlesa.Pajavlaky napsal:Došlo k tomu, čeho jsem se od posledních testů intuitivně bál- přesnost měření rychlosti MSTS je závislá na FPS (vypadá to, že čím méně FPS, tím přesnější)...
Ahoj, poznám, poněvač bude vycházet aktivita Pražský okruh, co už ji mám v PC tak půl roku a tam pak budu srovnávat.Zbyněk Šemora napsal:Na holé louce se ti to do Berouna řádilo.Nyní jsou všechny čtverce zastavěné nadoraz, tak už to tak neposviští. Srovnávat jízdní řád s žabotlamou, nevím, ale za mě tam stačilo jezdit na sérii a ještě se krátilo. Proto to stíhá i pára. Já jsem kdysi zkoušel jízdní řád do Benešova a měl jsem se žabotlamou co dělat, abych jízdní řád dodržel.
Myslím, že na MSTS je nejvhodnější W7. Jen je třeba dodržet (už notoricky) známá pravidla: Neinstalovat do "X:/Program Files (x64)", ale třeba do "X:/Vlaky", spouštět pak jako správce. Toť můj "laický" názor. Když tak někdo doplňte nebo opravte.Je dobrý nápad mít MSTS ve Windows XP...
Jaký omyl ? Mě vše bez problémů celé roky funguje. Věřím, že jsou zde mnohem počítačově znalejší lidé než já, tak proč nějaké podrobné "desatero" jsem vydal jen já ? Vždyť to bylo v době, kdy přišly Visty. Očekával jsem, že se někdo časem ozve a návody upravíme k dokonalosti.Vyvedu tě z omylu
.....