Silnice není závodní dráha
Pokladník
Chudák Alcapone, jestli se na slezinu taktéž chystal... 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ppoollll napsal:Jakékoliv hlášky zde ve fóru typu pojedu/nepojedu jsou ignorovány!
cichlido nenech se zaskočit a předem se registruj na tomto TOMTO ODKAZE rádi tě v restauraci na Klamovce uvidíme u večeře.cichlida napsal:ano můžu se zúčastnit,pokud bude ještě ubytování ,tak bych měl zájem pro dvě osoby + oběd.VáclavS napsal:.....
alcapone je dobrej řidič ,snad to dobře dopadne ,ale pro sichr vemem náhradní olejovou vanu.Minule sme ji neměli a dost nás to vytrestalo.Silnice není závodní dráha napsal:Chudák Alcapone, jestli se na slezinu taktéž chystal...![]()
poison napsal:cichlido nenech se zaskočit a předem se registruj na tomto TOMTO ODKAZE rádi tě v restauraci na Klamovce uvidíme u večeře.cichlida napsal:ano můžu se zúčastnit,pokud bude ještě ubytování ,tak bych měl zájem pro dvě osoby + oběd.VáclavS napsal:.....![]()
cichlida napsal:Už jsem se zaregistroval a dík za připomenutí.
Tak u mě je to jasné, u tebe také, ale zase bude přetahovaná mezi Gejmou a Štefanem. Vesměs si každej už automaticky lehá na své místo. Taxi vem prosim tě nějaké pořádné zaznamové zařízení. Musíme konečně natočit ten lůž. vagón. Minule to bylo takové o ničem.poison napsal:Seznam je požehnaný, tož sa těším nejen na stálice, ale i nováčky. Doufám, že ti všichni spací opravdu dojedou, přece jen výběr lůžek na Klamovce je někdy opravdovým oříškem. Ovšem doufám, že před noclehem dojde na nějakou konzultaci
Nebude, letos budu spát v IC 581 Hutník. V neděli mám nějaké povinnosti u nás, i když až odpoledne, ale musel bych jet brzo ráno z Prahy domů. Letos předávám spaní nad Taxem někomu jinému. Sice mě trošku mrzí, že mě v interiéru lůžkového vozu nepůjde slyšet, no, ale tak nevadí...alcapone napsal:Tak u mě je to jasné, u tebe také, ale zase bude přetahovaná mezi Gejmou a Štefanem.
Zbyněk Šemora napsal:Počkat, ale co pak bude k obědu ? My trochu víc plnoštíhlí nějaké knedlo nebo svíčkovou nemusíme.Doufám, že jsi tam dal něco přírodního, lehčího.
No teda taková váha, my jsme tam všichní samý hubeňouři jak já tak Tax i Štefan samá podvýživaMiky945 napsal:....já si zase klidně VKZ dám i když mám 125kg.
Miky945 napsal:.... já si zase klidně VKZ dám i když mám 125kg.![]()