Aktivity Vlado M.

papej napsal:
Při tlačení soupravy se na stanovišti nepřechází. Pouze se mění směr jízdy. Přechází se pouze v tom případě, že couvám se samotnou lokomotivou.
U 731 bych klidně přecházel.

Zdravím Honzu a děkuji za vyjádření k mé aktivitě. Velice mě to potěšilo - přesná, konstruktivní kritika, která jednoznačně přispěje k tomu, abych se příště polepšil. :)

Jinak bych se chtěl vyjádřit k přecházení na opačné stanoviště na lokomotivě při sunutí/couvání: Zrovna v případě lokomotiv ř. 110, 111, 731 a jim podobných mi bylo z jiných míst řečeno, že jsou k tomuto účelu vyrobeny, proto se nemám bát chtít po hráči, aby na jednotlivá stanoviště přecházel. Jiný případ nastává ve chvíli, kdy sunu/couvám např. s loko 162 (aktivita Ex 142 "Odra") nebo 754 (připravovaná aktivita 1.nsl 60040). Tam je jasné, že by fíra v reálu musel zbytečně procházet strojovnou lokomotivy z jednoho konce na druhý a tím pádem se zbytečně zdržovat. Tam se tedy v takovýchto případech vyvaruji změn stanoviště a vše je řešeno z jednoho místa. Snad jsem nenapsal moc blábolů, za které by mi teď hrozil nějaký lynč či něco podobného. :D

Jsem velice našen. Taková aktivita se narodí jen u zkušených aktivitářů "Tommy66", "Jacek" nebo "DanJ." A Ty k nim jednoznačně patříš. Jsem rád za připomínku "Šneka" a Tvoje připomínky. Jsem zase o něco chytřejší :D.

Přiznám se, že nebýt zkušeného aktivitáře Tommy66, který mě k tomu nepřímo navedl a ukázal mi spoustu fíglů, tak by aktivitka asi jen stěží spatřila světlo světa. :) Díky Tommymu, díky Tobě, a díky všem, kteří mé aktivity jezdí. Moc si toho vážím.

čo tak spraviť aj neakú poriadnu aktivitu na Slovensku? :) .. zatiaľ si sa Slovensku veľmi nevenoval :P ... niečo z Košíc by bodlo :P .. Diky :)

Niečo z Košíc by si chcel... No dobře, uvidíme, co vykoumám. :) Ale nemůžu nic slíbit. Teď bych rád dodělal jednu rozdělanou práci, tak třeba po ní. Máš nějaký konkrétní námět?

R 608 vypadá zajímavě, zejména páteční řazení. :) Takový ropovod, s tím by mohly být parádně zdlouhavé rozjezdy. :)

Konkretni námet? :) .. tak neaký Os z Košíc do Žiliny s neakými zapletkami a posunom by nebol zlý :) .. Aktivity ako Rychlik z Košíc do Žiliny a opačne.. tích je už veľa :) .. čiže fakt skôr ten Os :) .. Vopred Ďakujem :cool:

:) .. počuj Vlado.. dnes som si spustil tvoju aktivitu Ex 142 Odra všetko išlo v poriadku až pokým som nevošiel do Čadce :( .. tam sa mi objavila čierna obrazovka.. seklo mi to.. pak mi to minimalizovalo hru a ked som sa vratil spat do hry tak to uz nešlo a po chvilkue mi to vypisalo chybu typu Odoslať/Neodoslať.... nevieš čo v tom môže byť ? :P

Back
Nahoře